Vecinii confirmă părăsirea lui Harlow Robinson înainte de finalul spectacolului

Vecini urmeaza spoilere.

Vecini a confirmat că Harlow Robinson va părăsi săpunul înainte de finalul show-ului în această vară.

Harlow face parte din 2019, deși actrița Jemma Donovan a lăsat să se înțeleagă că a terminat de lucrat la serial, cu o postare pe Instagram care dezvăluie că a părăsit Melbourne.

Postând un montaj cu clipuri din timpul petrecut în oraș, vedeta a scris: “Melbourne, te iubesc. A fost atât de special. Până data viitoare”.

Acest conținut este importat de pe Instagram. Este posibil să puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor.

A Vecini purtătorul de cuvânt a confirmat de atunci spion digital că Jemma terminase acum filmările pentru telenovela – iar filmările se vor încheia în întregime pe 10 iunie, asta înseamnă că Harlow va pleca înainte de final.

Jemma a primit multă dragoste de la co-starurile ei din postarea ei, inclusiv Takaya Honda (David Tanaka), Georgie Stone (Mackenzie Hargreaves) și Lucinda Cowden (Melanie Pearson).

„Ahhhh plâng”, a scris Zima Anderson (Roxy Willis).

Ben Turland (Hendrix Greyson) a spus: „Te iubesc Jem”, în timp ce Richie Morris (Levi Canning) a adăugat: „Așteaptă când s-a întâmplat asta?!?!?”

Freemantle

Harlow este în prezent implicată într-un complot terifiant, în timp ce Corey Smythe-Jones încearcă să o manipuleze în cultul Ordinului Restaurării – deși lucrurile sunt pe cale să ajungă la un cap pe scenele care vor fi difuzate în Marea Britanie săptămâna viitoare.

Scenele viitoare îl vor vedea să-l ia pe Harlow, continuând să-și consume în mod repetat băuturile cu droguri și controlându-și comportamentul.

Freya Wozniak începe să sape după ce a găsit cardiganul lui Harlow, dar este atacată de Corey când găsește cabana secretă în care el îl ține pe Harlow.

Harlow Robinson la vecini

FreemantleCanalul 5

Înrudit: 10 uriașe Vecini spoilere pentru saptamana viitoare

Din fericire, Freya reușește să scape, în timp ce Harlow reușește cu ajutorul ei, al lui David și al lui Levi. Cu toate acestea, Corey fuge, lăsând-o pe Harlow condus să-și găsească dreptatea.

În timp ce Jemma poate părăsi telenovela, tatăl ei adevărat, Jason Donovan, este de așteptat să se întoarcă pentru Veciniconcluzie ca Scott Robinson alături de Kylie Minogue ca Charlene.

Vecini este difuzat în zilele lucrătoare la 13:45 și 18:00 pe Channel 5 și este difuzat pe My5. În Australia, emisiunea este difuzată de luni până joi la 18:30 pe 10 Peach și este difuzată pe 10 Play.

Citeste mai mult Vecini spoilere pe pagina noastră de pornire dedicată

Acest conținut este creat și întreținut de o terță parte și încărcat pe această pagină pentru a ajuta utilizatorii să-și furnizeze adresele de e-mail. Este posibil să găsiți mai multe informații despre acest conținut și conținut similar pe piano.io

Add Comment