Spoilers pe Coronation Street – Abi suferă un eșec în lupta pentru custodie

strada încoronării urmeaza spoilere.

Abi Franklin a suferit un alt eșec în lupta sa pentru custodie cu Imran Habeeb Strada Încoronării.

În cele din urmă, a reieșit că Abi ar putea avea avantajul asupra lui Imran săptămâna trecută, când a reușit să-l filmeze pe Ben cumpărând droguri și apoi l-a avertizat că îl va denunța dacă nu a mărturisit că Imran l-a plătit să mintă în instanță.

Abi nu a putut să păstreze avantajul mult timp în episodul de luni (16 mai), după ce Imran a fost amenințată cu acuzații de mărturie mincinoasă de către echipa ei juridică.

TVI

Legate de: Tyrone din Coronation Street îl surprinde pe Phill în 25 de noi imagini spoiler

Imran sa mișcat repede să aducă la tăcere aceste acuzații, deoarece Abi a aflat de la Ben că va rămâne tăcut până la urmă pentru că Imran i-a oferit un loc de muncă cu normă întreagă pentru a-l ține lângă el.

Abia abătută a apărut mai târziu la ceremonia de numire a copilului pe care Toyah o aranjase pentru Alfie. În timp ce Leanne, Nick, Adam și Toyah s-au uitat, Abi a făcut câteva fotografii cu fiul ei, dar a fost în mare măsură înghețată de eveniment.

Refuzând să accepte jocul dublu al lui Imran, Abi a decis să se murdărească încă o dată întâlnind un vechi contact pe nume Matty.

Abi i-a predat câteva plicuri demne de dovezi, apoi i-a cerut să-și „fălice magia”. Matty a avertizat-o pe Abi că ar putea fi „trimisă” pentru ceea ce plănuiseră ei pentru Imran.

strada încoronării, imran, toyah, abi

TVI

„Sunt deja în închisoare, eu sunt cea care încearcă să scape”, a insistat ea.

Telespectatorii vor ști că Abi continuă să crească în această săptămână, deoarece plănuiește să ia o ieșire secretă din pavaj cu copilul Alfie pentru a pune capăt odată pentru totdeauna luptei pentru custodie.

ITV a lansat, de asemenea, prima imagine a unei săptămâni speciale care urmează, în care cearta dintre Imran și Abi are consecințe îngrozitoare pentru ceilalți rezidenți din Weatherfield.

strada încoronării, abi, matty

TVI

strada încoronării difuzează luni, miercuri și vineri la 20:00 pe ITV și difuzează pe ITV Hub.

Citeste mai mult strada încoronării spoilere pe pagina noastră de pornire dedicată

Acest conținut este creat și întreținut de o terță parte și încărcat pe această pagină pentru a ajuta utilizatorii să-și furnizeze adresele de e-mail. Este posibil să găsiți mai multe informații despre acest conținut și conținut similar pe piano.io

Add Comment