Spoilers EastEnders – Lola Pearce primește vești devastatoare de la Isaac

EastEnders urmeaza spoilere.

EastEndersLola Pearce îl va acuza pe Jay că l-a înșelat pe partenerul Honey săptămâna viitoare, după ce a primit o veste tristă despre propria sa relație.

Lola va fi devastată când va afla că iubitul ei Isaac a întâlnit pe altcineva în străinătate și nu se va mai întoarce.

Telespectatorii l-au văzut pe Isaac părăsind Walford în martie, după ce au aflat că Stevie Basaula și-a filmat scenele finale.

Kieron McCarron/Jack BarnesBBC

La vremea respectivă, Isaac i-a promis Lolei că plecarea lui a fost doar temporară în timp ce mama lui își va reveni și că se va întoarce, dar ea este pe cale să afle că nu va mai fi cazul.

Scenele de săptămâna viitoare o vor vedea pe Lola cu inima frântă să afle că Isaac a întâlnit pe altcineva și nu se va mai întoarce până la urmă.

Când Honey aude conversația, nu se poate abține să nu comenteze cât de minunat este Jay, ceea ce nu face decât să adauge neliniștea Lolei.

Jay Mitchell, Frankie Lewis, Eastens

BBC/Jack Barnes/Kieron McCarron

Între timp, Frankie îl invită pe Jay la expoziția de fotografie a Clarei, dar când Lola observă schimbul, greșește.

Pe măsură ce evenimentul se desfășoară, Clara nu este fericită să-l vadă pe Frankie furându-și tunetele, iar lucrurile se înrăutățesc când Lola intră.

Frankie Lewis, Estenders

BBC/Jack Barnes/Kieron McCarron

O Lola înflăcărată îl acuză public pe Jay că l-a înșelat cu Frankie și provoacă o scenă, în timp ce Clarei îi place să urmărească drama care se desfășoară.

După aceea, Jay îi promite Lolei că nu se întâmplă nimic între el și Frankie, ceea ce o determină pe Lola să dezvăluie ce o deranjează cu adevărat.

lola Pearce, esticani

BBC/Jack Barnes/Kieron McCarron

Urmărindu-i unul la unu cu Jay, Lola este hotărâtă să-l ajungă din urmă pe Frankie și îl scoate la un pahar.

Cuplul se leagă, iar Lola îl încurajează pe Frankie să nu-și vândă echipamentul foto, în ciuda faptului că nu are loc de muncă. Este acesta începutul unei noi prietenii?

lola pearce, frankie lewis, eatenders

BBC/Jack Barnes/Kieron McCarron

EastEnders difuzează aceste scene luni, 23 mai și marți, 24 mai, la 19:30, pe BBC One.

Citeste mai mult EastEnders spoilere pe pagina noastră de pornire dedicată.

Acest conținut este creat și întreținut de o terță parte și încărcat pe această pagină pentru a ajuta utilizatorii să-și furnizeze adresele de e-mail. Este posibil să găsiți mai multe informații despre acest conținut și conținut similar pe piano.io

Add Comment