Șefii ITV s-au răstit după ce Tom Cruise a folosit interviul Platinum Jubilee pentru a conecta noul film Top Gun

ITV a fost acuzat astăzi că i-a permis lui Tom Cruise să deturneze și să „deprecieze” evenimentul de deschidere al Queen’s Platinum Jubilee, astfel încât să poată promova Top Gun 2 în schimbul că a jucat la mai puțin de un minut dintr-un Autocue.

Starul american în vârstă de 59 de ani a fost aglomerat de fani când a sosit la Royal Windsor Horse Show înainte de o apariție de 55 de secunde, în care a prezentat Trupa Regelui Royal Horse Artillery drept „una dintre cele mai palpitante, palpitante, inimă. – ecrane bucale pe care nu le văzuse niciodată.

Dar nu au existat cascadorii din partea lui, deoarece sa bucurat apoi de un interviu mult mai lung cu Phillip Schofield și Julie Etchingham în noaptea de sărbătoare, unde și-a descris noul film drept „terminat”. film. .

Un recenzent care se uita acasă a spus: „Atât de trist să slăbesc #queensjubilee @itv folosindu-l ca cascadorie publicitară pentru @TomCruise. Foarte trist și dezamăgitor. Acum nu este momentul să facem reclamă. Ce păcat”.

Un altul a postat sarcastic pe Twitter: „De ce vorbesc acum despre regina și întrerup cascadoria publicitară a lui Tom Cruise #PlatinumJubilee? în timp ce un expert regal a glumit: „Tom Cruise a plătit ITV-ul?”.

Reclamatul guru al PR Mark Borkowski a declarat pentru MailOnline că Cruise nu ar fi participat „în niciun fel dacă nu ar fi putut oferi un „mare impuls” televiziunii în direct din continuarea lui Top Gun.

Domnul Cruise, care se află în Marea Britanie pentru a-și promova noul film, a reușit să facă acest lucru la emisiunea ITV vizionată de 5,1 milioane de telespectatori aseară – cu siguranță cea mai vizionată emisiune din Marea Britanie ieri.

Domnul Borkowski a spus: „Mă îndoiesc că l-au plătit să apară – dar poate că i-au acoperit toate cheltuielile”. ITV și-ar fi dorit să aibă cel mai mare spectacol posibil și asta înseamnă să aducă oameni de top precum Tom Cruise și alți talente de top precum Helen Mirren și Damian Lewis, pentru că aduce publicitate.”

MailOnline a întrebat ITV dacă Cruise a fost plătită.

„De ce și-a promovat noul film?”: Tom Cruise a fost criticat de telespectatorii ITV pentru că „a conectat” Top Gun: Maverick în timpul sărbătoririi jubileului de platină a Reginei, duminică

Interviu: Starul de film, în vârstă de 59 de ani, s-a așezat pentru un interviu cu Phillip Schofield și Julie Etchingham la petrecerea de sărbătoare, dar a devenit rapid centrul discuțiilor pe Twitter după ce a vorbit pe larg despre următorul său film

Interviu: Starul de film, în vârstă de 59 de ani, s-a așezat pentru un interviu cu Phillip Schofield și Julie Etchingham la petrecerea de sărbătoare, dar a devenit rapid centrul discuțiilor pe Twitter după ce a vorbit pe larg despre următorul său film

Iconic: Phillip a distribuit o fotografie cu vedeta de film pe Instagram și a scris:

Iconic: Phillip a împărtășit o fotografie cu vedeta de film pe Instagram și a scris: „Doar ne verificăm smochinele înainte de spectacol… ca și tine!! @tomcruise #platinumjubilee #topgunmaverick” Domnul Schofield a spus că i-a plăcut filmul

În curând: Top Gun: Maverick este continuarea mult așteptată a originalului Top Gun din 1986 (Tom Cruise, fotografiat în primul film)

Deschis: producția noului episod a fost

În curând: Top Gun: Maverick este continuarea mult așteptată a originalului Top Gun din 1986 (Tom Cruise, fotografiat în primul film)

Phillip Schofield dezvăluie că Tom Cruise „a provocat haos absolut”

Tom Cruise a provocat haos când a decis să ignore protocolul și să conducă prin Windsor duminică.

Starul de la Hollywood a participat la celebrarea jubileului de platină al reginei la Home Park din orașul istoric al Marii Britanii, dar în loc să fie condus, a optat pentru o plimbare și a fost aglomerat de fani.

Phillip Schofield, care a găzduit reflectarea ITV a sărbătorilor de duminică, l-a numit pe Tom „un act de clasă”, dar a recunoscut că au existat scene haotice.

Vorbind cu co-gazda lui This Morning, Holly Willoughby, luni dimineață, Phil a explicat ciudațiile lui Tom: „A provocat haos absolut în Windsor, deoarece a decis să meargă la studio”.

„Așadar, poliția a trebuit, evident, să facă un control serios al mulțimii din mers, dar i-a întâlnit pe toată lumea”.

Phillip a continuat să-l numească „cel mai fermecător bărbat”, spunând: „Când ne-a făcut interviul, apoi a coborât și i-a întâlnit pe toată lumea, a mers în camere pentru a întâlni oameni și a stabilit un contact vizual adecvat. Este un act de clasă.

Top Gun: Maverick este continuarea mult așteptată a Top Gun-ului original din 1986, cu lansarea inițial programată pentru 12 iulie 2019, înainte ca secvențele complexe de zbor, pandemia Covid și conflictele de programare să-l împingă înapoi în 2022.

„Fiecare film pe care îl fac este important, dar acesta îl cer oamenii de zeci de ani. De decenii m-am gândit „ce naiba aș putea să fac?””, le-a explicat icoana de la Hollywood lui Phillip, 60 de ani, și Julie, 52 de ani.

Producerea noii tranșe a fost „emoționantă” pentru Tom, dar să facă un salt pentru a crea o continuare de succes comercial a fost „pentru fani”.

Cruise a spus că nu a ezitat nicio secundă când i s-a cerut să participe la eveniment. “Este un eveniment minunat și mă simt foarte privilegiat să fiu aici. Am fost foarte onorat”, a spus el.

„Este doar o femeie pe care o admir foarte mult. Este o persoană care are o demnitate imensă. Îi admir dăruirea și ceea ce a realizat este istoric.

Continuându-și laudele, Tom a spus: „Președinții, liderii mondiali, oameni din toate categoriile sociale, nu doar din America, ci din întreaga lume, cunosc demnitatea, dăruirea și bunătatea – ceva ce am simțit întotdeauna pentru ea”.

De asemenea, el a dezvăluit contactul anterior cu regalitatea în timpul interviului, după cum și-a amintit când l-a întâlnit pe Ducele de Edinburgh, Prințul Philip a dezvăluit că a fost prima persoană care a aterizat un elicopter la Palatul Buckingham.

El a spus: „Îmi spunea o poveste minunată despre cum a adus primul elicopter în Palatul Buckingham în timpul încoronării. O poveste fantastică.

Deși actorul l-a lăudat pe monarh, telespectatorii ITV nu au fost impresionați de concentrarea sporită pe ultimul său efort în carieră.

„De ce Tom Cruise tocmai a promovat noul său film?” un tweet citit.

Un alt spectator a scris: „Deci crezi că dacă #TomCruise nu ar fi avut un film mare, ar fi apărut aici pentru #platinumjubilee?”

Un al treilea tweet sarcastic spunea: „Am crezut că este Jubileul Reginei și nu o oportunitate pentru Tom Cruise de a se promova.

Moment mândru: În altă parte a interviului său, un Tom cu costum și cizme a țâșnit: „Este un eveniment minunat;  este o onoare să fiu aici.  este un privilegiu'

Moment mândru: În altă parte a interviului său, un Tom cu costum și cizme a țâșnit: „Este un eveniment minunat; este o onoare să fiu aici. este un privilegiu’

Spuneți-i cuvântul: deși actorul l-a lăudat pe monarh, telespectatorii ITV nu au fost impresionați de concentrarea sporită pe ultimul său efort în carieră.

Spuneți-i cuvântul: deși actorul l-a lăudat pe monarh, telespectatorii ITV nu au fost impresionați de concentrarea sporită pe ultimul său efort în carieră.

.

Add Comment