Richard Osman află că strămoșul său a format un grup de detectivi amatori pentru a rezolva o crimă adevărată

Momentul în care Richard Osman a descoperit că străbunicul său de patru ori era un pescar condamnat pentru contrabandă de tutun într-un nou episod din Cine crezi că ești a fost dezvăluit.

Serialul de genealogie BBC vede oameni cunoscuți care își urmăresc arborii genealogic, dar următorul episod al prezentatorului, care va fi difuzat pe 9 iunie, se va concentra exclusiv asupra familiei mamei lui Richard.

În timpul episodului, autorul Thursday Murder Club a primit un articol de ziar care detaliază condamnarea lui Gabriel Gilliam, un pescar născut în Brighton în 1789, care făcea în secret mâncare și tutun.

Cu toate acestea, mai degrabă decât să fie îngrozit, prezentatorul TV a fost gâdilat după ce a aflat că rudele lui sunt contrabandiști, spunând: „Mă bucur că primește niște bani în plus de undeva, pentru că este o modalitate incredibil de dificilă de a-și câștiga existența.

„Dacă poți găsi o cale de a o ocoli, cine nu ar face-o?”

Momentul în care Richard Osman a descoperit că patru-străbunicul său era un pescar condamnat pentru contrabandă cu tutun într-un nou episod din Cine crezi că ești a fost dezvăluit

În clip, i s-a arătat decuparea ziarului Brighton Gazette din 1852, spunând: „Bine, să mergem!” Contrabandă. Am spus de la început, aș vrea să găsesc un pirat și un contrabandist o va face pentru mine.

„John Smith, Gabriel Gillam, James Atheral, Edward Stanford, Thomas Lynn și Henry Parris, șase pescari au fost acuzați de contrabandă de nouă kilograme și jumătate de tutun străin ascuns inteligent în diferitele pungi de haine ale fiecărui prizonier”.

Între timp, istoricul a spus că contrabandiștii ar fi putut câștiga „o lună de plată” pentru „munca de noapte”, adăugând: „Nu o vor refuza”.

Richard a terminat articolul, aflând că prizonierii au fost amendați fiecare cu 17 șilingi și au perceput câte 6 șilingi proprietarului bărcii.

Într-un clip lansat recent, i s-a arătat decupajul din ziarul Brighton Gazette din 1852, care descria crimele.

Într-un clip lansat recent, i s-a arătat decupajul din ziarul Brighton Gazette din 1852, care descria crimele.

Cu toate acestea, în loc să fie îngrozit, prezentatorul TV a fost gâdilat după ce a aflat că rudele lui erau contrabandiști.

Cu toate acestea, în loc să fie îngrozit, prezentatorul TV a fost gâdilat după ce a aflat că rudele lui erau contrabandiști.

El a adăugat: „Să mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta!”

În altă parte a episodului, a aflat că primul său roman a oglindit neintenționat o poveste direct din arhivele familiei sale.

Thursday Murder Club urmărește un grup de prieteni dintr-un sat de pensionari în timp ce investighează crime nerezolvate.

Dar prezentatorul TV a descoperit că Gabriel formase și un grup de detectivi pentru a rezolva o crimă reală cu secole înainte de a-și scrie cartea.

Patru-străbunicul lui Osman a descoperit un cadavru și a fost implicat într-unul dintre cele mai mari procese de crimă din anii 1800.

În altă parte, Richard (fotografiat în cadrul emisiunii Graham Norton de la BBC) a descoperit că primul său roman oglindește fără să vrea o poveste scoasă direct din arhivele familiei sale.

În altă parte, Richard (fotografiat în cadrul emisiunii Graham Norton de la BBC) a descoperit că primul său roman oglindește fără să vrea o poveste scoasă direct din arhivele familiei sale.

El a spus pentru Radio Times: „Având în vedere cărțile pe care le scriu, pur și simplu nu te poți inventa!”

„A fost extraordinar să descoperi că Gabriel Gillam a format o trupă de detectivi amatori.

Thursday Murder Club urmărește un grup de prieteni dintr-un sat de pensionari în timp ce investighează crime nerezolvate.  Dar prezentatorul TV a descoperit recent că strămoșul său formase un grup de detectivi pentru a rezolva o adevărată crimă cu secole înainte să-și scrie cartea.

Thursday Murder Club urmărește un grup de prieteni dintr-un sat de pensionari în timp ce investighează crime nerezolvate. Dar prezentatorul TV a descoperit recent că strămoșul său formase un grup de detectivi pentru a rezolva o adevărată crimă cu secole înainte să-și scrie cartea.

Se simțea ca și cum ar fi o dramă TV bună de duminică seara. Există un milion de povești despre clasa superioară a Marii Britanii, de la Downton la Bridgerton, dar foarte puține despre comunitățile sărace.

Thursday Murder Club a fost lansat în septembrie 2020 și a devenit rapid un bestseller.

Drepturile la nivel mondial ale filmului au fost achiziționate de compania de producție a lui Steven Spielberg, Amblin Entertainment. O continuare, The Man Who Died Twice, a sosit în septembrie anul trecut.

Înainte de difuzarea episodului, Richard a recunoscut că nu avea niciun interes să afle mai multe despre familia sa paternă – după ce tatăl său a plecat când avea nouă ani.

Richard, în vârstă de 51 de ani, și fratele său mai mare Mat au fost crescuți de mama Brenda Wright, împreună cu părinții săi materni pe care îi consideră „foarte apropiați”.

Vorbind pentru Radio Times, Richard a descris plecarea tatălui său drept cel mai rău lucru care i s-a întâmplat vreodată.

Când s-au întâlnit 20 de ani mai târziu, nu s-au legat, ceea ce l-a lăsat pe gazda testului fără dorința de a afla mai multe despre strămoșii lui atunci când este prezentată oportunitatea Cine crezi că ești.

Richard și fratele său mai mare Mat au fost crescuți de mama Brenda Wright, împreună cu părinții săi materni pe care îi consideră a fi

Richard și fratele său mai mare Mat au fost crescuți de mama Brenda Wright, cu părinții săi materni pe care îi consideră „cu adevărat apropiați”

Copilărie: Preferatul BBC a spus anterior că copilăria lui a fost spulberată când tatăl său și-a părăsit familia pentru o altă femeie când avea nouă ani (Richard, fotografiat cu fratele său Mat

Copilărie: Preferatul BBC a spus anterior că copilăria lui a fost spulberată când tatăl său și-a părăsit familia pentru o altă femeie când avea nouă ani (Richard, fotografiat cu fratele său Mat

„Familia tatălui meu nu era ceva ce mă interesa, pentru că nu asta este familia în care am crescut. Ar fi, într-un mod distractiv, ca și cum aș cunoaște străini”, a spus el publicației.

Richard a împărtășit o legătură strânsă cu bunicul său, Tom „Fred” Wright: „Îi datorez atât de mult din ceea ce sunt”, spune el în emisiune, adăugând că i-ar fi plăcut să-i calce pe urme și să fie detectiv.

Nistagmusul său – o mișcare ritmică involuntară dintr-o parte în parte, în sus și în jos sau circulară a ochilor – poate fi însemnat că nu a fost niciodată o posibilitate, dar cu siguranță cariera lui nu a căzut în prag.

Richard, în calitate de creator și co-prezentator, se află în centrul emisiunii de chestionare TV BBC One Useless.

Înainte de difuzarea episodului, Richard a recunoscut că nu avea niciun interes să afle mai multe despre familia sa paternă și că se va concentra doar pe partea mamei sale - după ce tatăl său a ieșit la vârsta de nouă ani (foto, Brenda)

Înainte de difuzarea episodului, Richard a recunoscut că nu avea niciun interes să afle mai multe despre familia sa paternă și că se va concentra doar pe partea mamei sale – după ce tatăl său a ieșit la vârsta de nouă ani (foto, Brenda)

Vedeta TV, care conduce și House of Games, a spus: „Inițial am fost inconfortabil cu co-gazduirea [Pointless].

“Nu sunt nicidecum un extrovertit și nu mi-am dorit niciodată să fiu în fața camerei. Dar când m-au întrebat, aveam aproape 40 de ani și am spus ‘Da’, crezând că nu va dura”, a recunoscut el.

Luna trecută, Osman a anunțat că renunță la emisiunea de jocuri BBC Pointless după aproape 13 ani „pentru a se concentra pe scris”.

A găzduit peste 1.300 de episoade împreună cu Alexander Armstrong.

Osman va continua să prezinte Pointless Celebrities și emisiunea sa de la BBC Two House Of Games de Richard Osman.

Episodul său din Cine crezi că ești? va fi difuzat pe 9 iunie pe BBC1.

.

Add Comment