Prințul William și Kate Middleton au filmat mergând mână în mână prin Barbados într-un videoclip viral TikTok

Ducele și ducesa de Cambridge au fost filmați dând o rară manifestare publică de afecțiune în timp ce se plimbau prin hotelul lor din Barbados ținându-se de mână într-un videoclip TikTok acum viral.

Prințul William, 39 de ani, și Kate MIddleton, 40 de ani, care sunt de obicei rezervați când vine vorba de PDA la angajamentele regale, au fost vizibil tactili și chiar flirtați uneori pe parcursul turneului lor în Caraibe la începutul acestui an.

Și acum Jimmy Rex, din SUA, a distribuit un clip pe TikTok al cuplului în timp ce se plimbau prin hotelul lor înainte de a părăsi Bahamas, scriind: „Acest cuplu care stătea în Bahamas avea 35 de paznici”.

În videoclip, Kate și William păreau relaxați în timp ce se plimbau prin hotel ținându-se de mână.

Ducesa a purtat o rochie peplum cu imprimeu floral de 1.655 de lire sterline și o curea de Alessandra Rich, când a părăsit hotelul împreună cu Prințul William, înainte de a părăsi Bahamas după turneul lor de o săptămână în Caraibe.

Ducele, în vârstă de 39 de ani, și ducesa de Cambridge, în vârstă de 40 de ani, au fost filmați dând o expoziție publică rară de afecțiune în timp ce se plimbau prin hotelul lor din Barbados ținându-se de mână într-un videoclip TikTok acum viral.

Kate a combinat aspectul și cu pantofii albi din piele. Ducesa a purtat silueta inspirată din anii 80, cu guler și fundițe cu volane, mâneci bufante și peplum plisat în talie, cu pantofi Gianvito Rossi la 560 de lire sterline și cercei la 3.400 de lire sterline.

Alessandra Rich este, de asemenea, unul dintre mărcile preferate ale ducesei, regalul apelând frecvent la designerul din Londra pentru angajamentele sale regale.

Călătoria de o săptămână a cuplului, care s-a încheiat aseară, a fost afectată de gafe de PR și proteste împotriva colonialismului britanic, ceea ce a făcut ca compania să fie catalogată „surdă” față de sensibilitățile moderne.

Alți utilizatori TikTok au fost uimiți de videoclipul muzical, o persoană scriind: „Casually meet the Royals!”

Ducesa a îmbrăcat o rochie peplum cu curea de 1.655 de lire sterline, cu imprimeu floral, de Alessandra Rich, când a părăsit hotelul împreună cu Prințul William, înainte de a pleca din Bahamas, după turneul lor de o săptămână în Caraibe.

Ducesa a îmbrăcat o rochie peplum cu curea de 1.655 de lire sterline, cu imprimeu floral, de Alessandra Rich, când a părăsit hotelul împreună cu Prințul William, înainte de a pleca din Bahamas, după turneul lor de o săptămână în Caraibe.

Un altul a scris: „Dacă cineva era destinat să fie regină, a fost Kate”.

Un al treilea a adăugat: „Îmi pare bine să-i văd ținându-se de mână”.

„Uau, par atât de relaxați”, a comentat un al patrulea.

Videoclipul a devenit viral pe fondul unei perioade aglomerate pentru cuplul regal, care a plecat săptămâna trecută într-un tur de două zile în Scoția.

Kate și William au vizitat școala primară St John’s din Port Glasgow, unde au participat la o sesiune Roots of Empathy și au vorbit cu elevii și profesorii participanți.

Alți utilizatori TikTok au fost uimiți de clip, unul spunând că cuplul părea

Alți utilizatori TikTok au fost uimiți de clip, unul spunând că cuplul arăta „atât de relaxat” în videoclip

Mai târziu, William și Kate au vizitat site-ul Wheatley Group din Kennishead pentru a vedea direct cum transformă viața persoanelor dezavantajate sau vulnerabile, inclusiv a celor expuși riscului de a rămâne fără adăpost, înainte de a se îndrepta către Universitatea din Glasgow.

A doua zi, ducele s-a întâlnit cu directorul executiv al Heart of Midlothian Football Club, Andrew McKinlay, și pe președintele Ann Budge, în timpul unei vizite la terenul lor din Edinburgh pentru a discuta despre sănătatea mintală în sport.

Cuplul, împreună cu copiii lor, se pregătesc în prezent pentru sărbătorile Jubileului Reginei din această vară.

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis sunt așteptați să joace un „rol principal” și vor participa „în mod vizibil” la sărbătorile care marchează cea de-a 70-a aniversare a monarhului la tron, ca parte a „demonstrării forței regale”, potrivit Telegraph. .

Utilizatorul TikTok nu părea să-și dea seama cine sunt cuplul regal

În clip, ducele și ducesa pot fi văzuți mergând unul lângă altul prin hotelul din Bahamas și ținându-se de mână

În clip, Ducele și Ducesa pot fi văzuți plimbându-se prin hotelul Bahamas unul lângă altul și mână în mână (stânga și dreapta)

Cuplul regal arăta relaxat în timp ce se plimbau prin hotel înainte de a părăsi țara după turneul lor controversat

Cuplul regal arăta relaxat în timp ce se plimbau prin hotel înainte de a părăsi țara după turneul lor controversat

George, în vârstă de opt ani, Charlotte în vârstă de șapte ani și prințul Louis, în vârstă de patru ani, sunt probabil să-și facă debutul în mașina Trooping the Color și, de asemenea, probabil vor fi văzuți pe balconul Palatului Buckingham pentru celebra muscă. -de.

William avea patru ani, aceeași vârstă cu fiul său cel mic Louis, când a făcut prima sa plimbare cu trăsura alături de Prințesa Diana și Regina Mamă în Trooping of the Colour din 1988.

În timp ce planurile finale pentru weekend sunt încă în curs de elaborare, se înțelege că William va prelua conducerea evenimentelor militare, inclusiv înlocuirea Majestății Sale atunci când revizuiește Trooping of the Color în timpul unui oficial de inspecție în săptămâna înainte de weekendul jubiliar.

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis sunt așteptați să joace un „rol principal” și vor participa „în mod vizibil” la sărbătorile care marchează cea de-a 70-a aniversare a monarhului la tron, ca parte a „demonstrării forței regale”.

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis sunt așteptați să joace un „rol principal” și vor participa „în mod vizibil” la sărbătorile care marchează cea de-a 70-a aniversare a monarhului la tron, ca parte a „demonstrării forței regale”.

Între timp, Kate își va continua munca învățând primii ani și va ajuta la coordonarea Superbloom, proiectul care vede Turnul Londrei inundat de sute de flori și chiar de un tobogan de apă.

În altă parte, Prințul Charles va găzdui un concert de sărbătoare bancară, iar Ducesa de Cornwall va găzdui un mare prânz.

Alți membri ai familiei regale, printre care Prințul Edward, Sophie Wessex, Prințesa Anne, Peter Phillips, Zara Tindall, Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie, vor face apariții pe tot parcursul weekendului.

Majestatea Sa, în vârstă de 96 de ani, va experimenta mai puține angajamente decât în ​​jubileurile anterioare din cauza problemelor de mobilitate.

.

Add Comment