Prințul Harry lansează „setul de instrumente de siguranță online” pentru copii

Prințul Harry și Meghan Markle sunt „îngrijorați” de faptul că tinerii folosesc rețelele sociale și sunt tratați ca „experimente digitale” în care „ura și răul sunt normalizate”.

Ducele de Sussex, care locuiește în prezent în conacul său de 14 milioane de dolari din California, după ce s-a retras din îndatoririle regale anul trecut, a vorbit în timpul unui webinar găzduit de fundația pentru tineret 5Rights pentru a lansa un „kit de instrumente de siguranță online” pentru copii.

Evenimentul a fost intitulat Making Child Safety Online Happen și l-a văzut pe Prințul Harry vorbind cu tinerii din întreaga lume pentru a discuta despre ce este nevoie pentru ca siguranța copiilor online să devină realitate.

El a vorbit despre „cei doi micuți” ai săi, Archie, Lilibet, de trei și 11 luni, și despre dorința lui de a-i proteja de lumea online, făcând totodată apel la o reformă urgentă pentru protejarea tinerilor.

Vorbind la webinarul din această seară, Ducele a spus: „Ca părinți, soția mea și cu mine suntem îngrijorați că următoarea generație va crește într-o lume în care sunt tratați ca experimente digitale pentru ca întreprinderile să câștige bani și în care lucruri precum ura și răul. sunt oarecum normalizate.

„Vrem ca copiii noștri și toți copiii să se simtă împuterniciți să se exprime.

„Cei cei doi ai mei mici sunt încă la vârsta lor de nevinovăție. Uneori simt că pot să-i feresc pentru totdeauna de răul online cu care s-ar putea confrunta în viitor, dar încep să cunosc asta mai bine.

Meghan a susținut anterior că și-a lăsat conturile de pe rețelele de socializare pentru propria ei conservare – și a spus că „vocile rele” online sunt „atât de puternice și dăunătoare”.

Prințul Harry și Meghan Markle sunt „îngrijorați” de faptul că tinerii folosesc rețelele sociale și sunt tratați ca „experimente digitale” în care „ura și răul sunt normalizate”. În imagine: Ducele și ducesa de Sussex cu Archie, Lilibet, trei și 11 luni

Evenimentul s-a numit Making Child Online Safety Happen și l-a văzut pe Harry vorbind cu tineri din întreaga lume pentru a discuta despre ceea ce este necesar pentru ca siguranța online a copiilor să devină realitate.

Evenimentul s-a numit Making Child Online Safety Happen și l-a văzut pe Harry vorbind cu tineri din întreaga lume pentru a discuta despre ceea ce este necesar pentru ca siguranța online a copiilor să devină realitate.

Harry a adăugat: „Oriunde te-ai afla și de unde ai asculta, prezic că familia ta, ca a mea, înțelege că modul în care experimentăm tehnologia și rețelele sociale nu funcționează și trebuie remediat.

„Nu sunt un expert juridic sau în tehnologie, dar sunt tată – și sunt norocos să fiu un tată cu o platformă.

„Copiii mei sunt prea mici pentru a fi experimentat încă lumea online și sper că nu vor trebui niciodată să o experimenteze așa cum există în prezent.” Niciun copil nu ar trebui să facă asta.

„Este ușor să spui că modelul de afaceri al internetului și al rețelelor sociale este stricat, dar nu este așa. Modelul de afaceri al internetului face exact ceea ce ar trebui să facă, ne atrage, ne face să parcurgem, ne înfurie sau ne îngrijorează – sau ne face amorțiți de lumea din jurul nostru.

„Rețelele sociale aduc bani de neimaginat din timpul nostru, atenție și informații.”

Evenimentul a reunit și vorbitori din Națiunile Unite, Uniunea Africană și Uniunea Europeană.

Nu este clar ce taxă, dacă este cazul, a primit Ducele pentru apariția sa.

Ducele a continuat: „Tehnologia va continua să ne modeleze întregul viitor, motiv pentru care ar trebui să rescriem regulile de angajament atunci când vine vorba de modul în care îl proiectăm și îl experimentăm. Avem nevoie de noi legi, presiunea publică și avem nevoie de cercetări continue asupra a ceea ce unele dintre cele mai mari companii din lume ascund în spatele ușilor închise.

Fundația 5Drepturi a anunțat prezența unui

Fundația 5Drepturi a anunțat prezența unui „oaspete special” în cursul urmăririi webinarului de săptămâna trecută

„Ne aflăm într-un moment critic, în care ne va trebui să lucrăm împreună pentru a asculta și a răspunde pentru a ne asigura că fiecare copil poate crește în era digitală care îi permite să prospere.

Tinerii îi spun că lumea online îi doare. Părinții cu care vorbesc îmi spun că sunt îngroziți să-și piardă copiii din cauza sinuciderii.

Expertii ar putea câștiga peste 1 milion de lire sterline de fiecare dată când susțin un discurs după ce s-au înscris la o agenție de elită.

Fundația 5Drepturi a descris setul de instrumente drept o „foie de parcurs pentru factorii de decizie politică și practicieni care construiesc o lume digitală care sprijină copiii și le permite să prospere, online și nu numai”.

Știrile despre webinar au fost raportate pentru prima dată de 5Rights săptămâna trecută.

Organizația de caritate a spus într-un tweet: „Suntem încântați că prințul Harry, Ducele de Sussex, ni se alătură la lansarea setului de instrumente pentru siguranța online pentru copii, pe 16 mai, pentru a discuta cum putem face lumea online mai sigură și mai bună, în special pentru copii.’

Prințul Harry a contribuit astăzi la lansarea unui „set de instrumente de siguranță online” pentru copii.  Ducele de Sussex, care locuiește în prezent în conacul său de 14 milioane de dolari din California, după ce s-a retras de la îndatoririle regale anul trecut, a vorbit în timpul unui webinar găzduit de organizația caritabilă pentru tineri 5Rights Foundation

Prințul Harry a contribuit astăzi la lansarea unui „set de instrumente de siguranță online” pentru copii. Ducele de Sussex, care locuiește în prezent în conacul său de 14 milioane de dolari din California, după ce s-a retras de la îndatoririle regale anul trecut, a vorbit în timpul unui webinar găzduit de organizația caritabilă pentru tineri 5Rights Foundation

5Rights Foundation este o organizație caritabilă din Marea Britanie fondată de baronesa Beeban Kidron, pentru a ajuta copiii și tinerii să participe în lumea digitală „creativ, în cunoștință de cauză și fără teamă”.

Este departe de prima dată când Ducele își exprimă îngrijorarea cu privire la lumea digitală.

Anul trecut, Prințul Harry a fost unul dintre cei 15 comisari și trei copreședinți care au efectuat un studiu de șase luni despre „avalanșa de dezinformare” digitală pentru Institutul Aspen din Washington DC.

Raportul a cerut „creșterea transparenței și dezvăluirii în rețelele sociale”, o „nouă propunere privind imunitatea platformelor de social media” și „idei pentru a inversa prăbușirea jurnalismului local și erodarea încrederii în mass-media”.

Alte „soluții” propuse în raport includ promovarea „metodelor conduse de comunitate pentru a îmbunătăți dialogul civic și a rezista dezechilibrelor de putere informațională”; și „responsabilitatea „super-împrăștiatorilor” minciunilor online”.

Ducele și ducesa s-au alăturat Agenției Harry Walker din New York, care îi reprezintă pe Obama și Clinton, anul trecut.

Ducele și ducesa s-au alăturat Agenției Harry Walker din New York, care îi reprezintă pe Obama și Clinton, anul trecut.

Fundația din Londra a distribuit un tweet în care a anunțat știrile online săptămâna trecută, spunând că speră să pună lumea online

Fundația din Londra a distribuit un tweet în care a anunțat știrile online săptămâna trecută, spunând că speră să facă lumea online „mai sigură și mai bună” pentru copii.

Eforturile Ducelui de a aborda știrile false pot ridica sprâncene în unele părți, având în vedere că el și soția sa Meghan Markle au fost acuzați că au făcut diverse declarații îndoielnice în timpul interviului lor exploziv cu Oprah Winfrey din martie a acestui an.

Între timp, el a susținut într-un panou online numit „Mașina de minciună pe internet” că el și soția sa au fost vizați de trolii online, chiar dacă nu aveau conturi individuale de social media.

El a spus: „Nu sunt pe rețelele de socializare, nu suntem pe rețelele de socializare și până când lucrurile se vor schimba, vor rămâne la fel”.

El a spus că site-urile de socializare ar trebui să-și asume responsabilitatea și să nu răspândească „ura și minciunile” după ce denunțătorul Facebook Frances Haugen a dezvăluit o serie de documente care susțin că gigantul tehnologic a plasat profitul deasupra siguranței utilizatorilor.

Ducele și ducesa s-au alăturat Agenției Harry Walker din New York, care îi reprezintă pe Obama și Clinton, anul trecut.

Expertul în PR Mark Borkowski a declarat pentru The Sun că perechea „curăță”. Ei plănuiesc să fie disponibili pentru discuții pe probleme sociale, cum ar fi justiția rasială, egalitatea de gen, mediul și sănătatea mintală, potrivit LA Times.

“Sunt surprins că nu au făcut asta mai devreme. Acesta va fi unul dintre cei mai mari generatori de venituri pentru ei. Circuitul difuzoarelor este un spațiu natural sigur pe care îl pot ataca”, a spus el – adaugă el.

.

Add Comment