Prezentatorii Philip Schofield și Holly Willoughby vorbesc în această dimineață cu producătorul de proteze de penis

Un designer de proteze premiat i-a lăsat pe prezentatorii emisiunii This Morning de la ITV în hohote de râs după ce a dezvăluit modul în care răspunde la cererea în creștere de penisuri protetice la Hollywood.

Vorbind din studioul său din Texas, Matthew Mungle, în vârstă de 65 de ani, le-a spus prezentatorilor Philip Schofield și Holly Willoughby procesul de realizare a unei proteze de penis și a dezvăluit că a lucrat cu actori precum Chris Hemsworth și Will Ferrel.

Philip și Holly nu și-au putut ascunde râsul în timp ce se uitau la întrebările pe care le pregătiseră pentru Matthew.

Au fost isterici când au auzit despre procesul de realizare a unei proteze de penis și cât costă să-l cumpere.

Matthew Mungle, în vârstă de 65 de ani (foto dreapta) a discutat despre cererea crescută de penisuri protetice la Hollywood cu prezentatorii Holly Willoughby și Philip Schofield (foto stânga) la emisiunea ITV This Morning

Matthew Mungle a petrecut 40 de ani ca artist de efecte speciale, munca sa la Hollywood câștigând recunoaștere mondială, inclusiv un Oscar pentru Dracula în 1993.

El a încercat să explice cererea bruscă pentru o proteză de penis spunând: „Presumarea ta este la fel de bună ca a mea. Cred că oamenii se lasă să vadă organele genitale masculine.

„Cred că este, de asemenea, doar un moft prin care am putea trece. Poate la un moment dat se va relaxa și îl vom vedea peste tot.

„Odată ce penisul devine mai lung sau au o proteză de penis care se potrivește peste propriul penis. Atunci nu trebuie să-și facă griji că se pot concentra asupra actoriei.

Matthew a împărtășit procesul spunând: „În primul rând, regizorul sau producătorul mă va suna, vor un penis pentru un anumit proiect.

„Spun ok, care este lungimea, care este circumferința, care este dimensiunea testiculelor etc. merg de acolo.

„Uneori am matrițe pe stoc, uneori le sculpt și fac o matriță din ele”.

Prezentatorii s-au chinuit să-și rețină râsul în timp ce Matthew a explicat procesele de realizare a organelor genitale protetice

Prezentatorii s-au chinuit să-și rețină râsul în timp ce Matthew a explicat procesele de realizare a organelor genitale protetice

Philip s-a chinuit să-și rețină râsul în timp ce i-a cerut lui Matthew să-i facă un penis pe care să-l poarte lui Chris Hemsworth în filmul din 2015 Vacation.

„Îmi pare atât de rău, doar reacția prietenului meu de aici m-a făcut să râd”, a spus el, arătând spre Holly.

— Sunt sigur de asta, răspunse Matthew.

El a explicat că cei implicați în realizarea filmului doreau ca actorul să aibă un penis mai mare pentru o scenă în care Chris va purta lenjerie intimă.

Matthew a continuat: „Trebuia să decidem asupra dimensiunii penisului și cum va fi atașat de el. Cred că scena este mai amuzantă decât amuzantă.

Holly nu și-a putut stăpâni râsul, când Philip a spus: „Evident că dacă ai de gând să faci așa ceva, ar fi bine să o faci cu al tău.

Philip ia spus lui Matthew că, dacă va face o scenă de lenjerie intimă într-un film folosind o proteză, ar dori o

Philip i-a spus lui Matthew că, dacă va face o scenă de lenjerie intimă într-un film folosind o proteză, și-ar dori un „bun shlong”

„Dacă te hotărăști să nu o faci cu a ta, o vei face cu o proteză”. Aș dori un shlong adevărat.

Matthew a răspuns: „Puteți pune pariu că, de obicei, asta vor ei un shlong mai mare. Poate și testicule mai mari.

El a dezvăluit că Chris Hemsworth a luat proteza acasă după producție într-o cutie fantomă și a așezat-o pe șemineu cu ciocanul său Thor.

Philip și Holly s-au străduit să nu mai râdă în timp ce i-au cerut lui Matthew să facă un scrot pentru Will Ferrell.

Matthew a ridicat o matriță principală din silicon, când a dezvăluit că a fost folosită și pentru filmul Bad Santa.

„Sunt sculptați de la zero pentru că de obicei sunt foarte specifici cu privire la ceea ce își doresc. Fac asta de destul de câțiva ani, am făcut penisuri pentru lucruri, așa că am destule forme pe stoc.

Holly și Philip au fost într-o criză de râs când Matthew a dezvăluit că prețul unei proteze de penis poate costa până la 2500 de dolari.

Holly și Philip au fost într-o criză de râs când Matthew a dezvăluit că prețul unei proteze de penis poate costa până la 2500 de dolari.

„Când sună producția, îmi cer o anumită lungime și le trimit o poză cu ceea ce am. Dacă o doresc mai lungă sau mai scurtă, o pot face oricând.

„Vrei unul”, a glumit Philip, după ce Holly a întrebat dacă sunt scumpe.

Matthew a continuat: „Dolari americani, dacă este vorba de un tip de stoc, de obicei între 850 și 1.000 de dolari. Dacă este de la zero, sculptat și turnat, este de obicei în jur de 1400 – 2500 USD.

Philip i-a spus lui Holly că vor trebui să se „grupeze”, astfel încât să-și permită să-i cumpere unul.

Matthew a spus că lucrul la efectele speciale pentru Jack Nicholson în filmul Bucket List a fost o oportunitate „mare”, în timp ce lucrul la Wicked pentru Broadway a fost greu.

„Glenn Close este o prietenă dragă și o interpretă incredibilă. Îi place să facă proteze subtile, ceea ce îmi place să fac și să-i schimb caracterul.

Matthew a dezvăluit că a lucrat și la efecte speciale pentru Jack Nicholson și la proteze pentru Glenn Close

Matthew a dezvăluit că a lucrat și la efecte speciale pentru Jack Nicholson și la proteze pentru Glenn Close

„El este într-adevăr un cameleon”, a adăugat Matthew.

Mulți telespectatori au mers pe Twitter pentru a analiza segmentul cu o singură scriere: „Numai în această dimineață au trecut de la a vorbi cu un bărbat care face penisuri artificiale la o doamnă care este un psihic pentru animale de companie”.

„Acest segment este de fapt destul de amuzant. Bravo Holly și Phil”, a comentat un altul.

Un al treilea a spus: „Se uită cineva la #ThisMorning Holly și Phil râzând ca niște școlari pe o proteză de penis mi-a făcut ziua.”

Un al patrulea a scris: „În isterică la acest segment. Holly se străduiește atât de mult să nu aibă accese de râs. Ce subiect pentru televizorul de dimineață?

Un flux de comentatori au fost amuzați de segment și au recunoscut că au fost șocați să vadă discuția la televizorul de dimineață

Un flux de comentatori au fost amuzați de segment și au recunoscut că au fost șocați să vadă discuția la televizorul de dimineață

.

Add Comment