Personalul Activision Blizzard critică instrumentul de diversitate „distopian” al companiei

Personalul Activision Blizzard a criticat instrumentul de diversitate al companiei care a fost dezvăluit în weekend.

Cunoscut sub numele de Diversity Space Tool, a fost lansat în 2016 și este în versiune beta la King Mobile Studio. Este destinat să crească diversitatea personajelor în jocuri, dar a fost criticat pentru că a minimizat diversitatea și a redus-o la o listă de verificare.

O postare pe blog despre instrument a fost distribuită pe 12 mai, dar de atunci a fost puternic editată. Inițial s-a menționat că echipa Overwatch 2 a experimentat cu instrumentul, dar acesta a fost eliminat de atunci.

„FWIW partea Overwatch 2 a fost eliminată în primul rând pentru că nu am folosit-o și nu am știut că există până ieri”, a declarat designerul senior de jocuri Dylan Snyder pe Twitter.

Artista de personaje din Overwatch, Melissa Kelly, a comentat și ea instrumentul.

„Doamne, jur că propria noastră companie încearcă să distrugă orice bunăvoință acumulată de adevărații dezvoltatori care au creat jocul”, a spus ea.

“Overwatch nici măcar nu folosește acest tablou distopic înfiorător, scriitorii noștri au ochi. Artiștii: au ochi. Producătorii, regizorii etc., din câte știu eu, toți au și ei ochi.”

Valentine Powell, inginer senior UI pe World of Warcraft, a declarat: „Deci, um, aceasta este prima dată când văd acest instrument de diversitate spațială. OMI, modul în care creștem cu adevărat reprezentarea în jocurile noastre este să avem diverși dezvoltatori de jocuri în joc. încăperi în care se iau decizii.Nu există un substitut pentru experiența trăită.

Activision Blizzard însăși a comentat răspunsul, menționând actualizări ale postării inițiale de blog:

“Am distribuit recent o postare pe blog care a ridicat întrebări despre modul în care abordăm diversitatea în jocurile noastre. Deși instrumentul prototip a fost testat intern, nu este utilizat în mod activ. Echipele noastre de dezvoltare au întotdeauna și vor continua să genereze conținut în jocuri.

„Am actualizat postarea pentru a clarifica scopul acestui instrument, care este o mică componentă a eforturilor noastre mai mari de DE&I și nu are scopul de a înlocui diverse perspective. Regretăm orice ofensă pe care postarea inițială ar putea fi cauzată”.

Instrumentul Diversity Space poate „diferenția între caracterele simbol și reprezentarea adevărată” prin măsurarea diversității unui set de trăsături de caracter, dezvăluind, în esență, părtiniri inconștiente atunci când se proiectează personaje.

Cu toate acestea, răspunsul la instrument a fost că nu poate înlocui angajarea diverși creatori pentru a asigura autenticitatea reprezentării.

„Scopul utilizării instrumentului este de a descoperi părtinirea inconștientă prin identificarea normelor existente pentru reprezentare și recunoașterea oportunităților de creștere în incluziune”, se arată într-o notă suplimentară a editorului în postarea de blog Activision Blizzard.

„Acest lucru nu înlocuiește alte eforturi esențiale ale echipelor noastre în acest sens și nici nu va schimba obiectivele de angajare ale companiei noastre în materie de diversitate.”

Add Comment