Myleene Klass recunoaște că își face copiii să se târască CU OARELE LEGATE în timpul exercițiilor lunare de incendiu la domiciliu

Myleene Klass a dezvăluit că își lega copiii la ochi înainte de a le spune să se pună în patru picioare ca parte a exercițiului lor lunar de incendiu acasă.

Făcându-i să se târască prin conacul lor din Londra „în întuneric”, personalitatea TV, în vârstă de 44 de ani, și-a demonstrat rutina într-un videoclip TikTok.

În montaj, copiii ei Ava, 14 ani, Hero, 11 ani și Apollo, 2 ani, se alătură acțiunii, strigând „Foc!” înainte de a trece prin mişcările pe care le-au învăţat.

Neconvențional: Myleene Klass a recunoscut că și-a legat copiii la ochi înainte de a le spune să se pună în patru picioare ca parte a exercițiului lor lunar de incendiu acasă.

Fosta cântăreață a dezvăluit că urmașii ei au fost încurajați să găsească diferite ieșiri înainte de a se întâlni la un punct de întâlnire convenit afară.

Ea crește gradul de conștientizare a problemei prin promovarea noii sale cărți, They Don’t Teach This At School, un ghid practic plin de abilități esențiale pentru copii și adulți.

Apărând la BBC Radio Wales, DJ Smooth FM a dezvăluit că tatăl ei Oscar obișnuia să o pună pe ea și pe frații Don și Jessie să se angajeze în misiune.

Ea a început: „Facem exercițiul o dată pe lună și schimbăm ieșirile. [The children] precum partea de rezolvare a problemelor.

Inspirație: Făcându-i să se târască în conacul lor din Londra

Inspirație: târându-se în jurul conacului lor din Londra „în întuneric”, personalitatea TV în vârstă de 44 de ani și-a demonstrat rutina într-un videoclip dramatic TikTok luna trecută

Rutină: În montaj, copiii ei Ava, 14, Hero, 11 și Apollo, 2, se alătură acțiunii strigând

Esențial: Ei trec apoi prin mișcările care le-au fost predate

Rutină: În montaj, copiii ei Ava, 14 ani, Hero, 11 ani și Apollo, 2 ani, se alătură acțiunii strigând „Foc!” înainte de a trece prin mișcările pe care le-au învățat

Toate împreună: fosta cântăreață a dezvăluit că urmașii ei au fost încurajați să găsească diferite ieșiri înainte de a se întâlni la un punct de întâlnire convenit în afara

Toate împreună: fosta cântăreață a dezvăluit că urmașii ei au fost încurajați să găsească diferite ieșiri înainte de a se întâlni la un punct de întâlnire convenit în afara

„Așa că voi spune: „Să spunem că nu putem ieși prin baie, deci cum ai face asta, iar această cameră are doar o fereastră, deci cum ai face asta?”

„Fumatul te duce înaintea flăcărilor. Copiii trebuie învățați să stea pe pământ. Și punem legarea la ochi și facem un joc din ea.

„Încercăm să vedem cine cunoaște casa suficient de bine pentru a naviga în întuneric. M-am angajat să dau putere copiilor să știe ce să facă în caz de incendiu.

„Există exerciții de incendiu la școală, exerciții de incendiu la serviciu, dar nimeni nu le face cu adevărat acasă”.

Vorbind recent cu platforma de socializare, Myleene a subliniat importanța predării primului ajutor în școli, după ce și-a salvat cele două fiice de la sufocare.

Cumpără-mi cartea!  Ea crește gradul de conștientizare a problemei prin promovarea noului ei manual, They Don't Teach This At School, un ghid practic plin de abilități esențiale pentru copii și adulți.

Cumpără-mi cartea! Ea crește gradul de conștientizare a problemei prin promovarea noului ei manual, They Don’t Teach This At School, un ghid practic plin de abilități esențiale pentru copii și adulți.

Clever: DJ-ul radio a spus:

Intelept: DJ-ul radio a spus: „Există exerciții de incendiu la școală, exerciții de incendiu la serviciu, dar nimeni nu le face cu adevărat acasă”

Ea și-a amintit de momentul în care a fost surprinsă cu nerăbdare când fiica ei Ava s-a înecat cu calamari în vacanță în urmă cu patru ani și când Hero și-a înfipt o stea de plastic în gât în ​​timpul călătoriei, în vârstă de 18 luni.

Extrase din carte au fost publicate în The Sun înainte de lansare, fosta vedetă Hear’Say subliniind importanța abilităților de supraviețuire de bază în text.

Ea a scris: „În urmă cu câțiva ani, ne-am răcorit în vacanță, iar apărarea mea era scăzută, așa că atunci când Ava a început să se sufoce cu calamari, nu mi-am dat seama imediat.

„Eroul s-a înecat cu o stea mică de plastic când avea un an și jumătate.”

Prezentatorul radio a continuat să descrie mecanismele a ceea ce trebuie făcut dacă cineva se sufocă și chiar a împărtășit un ghid pas cu pas pentru efectuarea RCP.

Cartea lui Myleene discută, de asemenea, despre tratarea înțepăturilor de meduză și despre recunoașterea semnelor unui accident vascular cerebral.

Înfricoșător: Vorbind recent cu platforma de socializare, Myleene a subliniat importanța predării primului ajutor în școli, după ce și-a salvat cele două fiice de la sufocare.

Înfricoșător: Vorbind recent cu platforma de socializare, Myleene a subliniat importanța predării primului ajutor în școli, după ce și-a salvat cele două fiice de la sufocare.

De asemenea, le reamintește oamenilor să „oprească, să cadă și să se rostogolească” dacă sunt cuprinsi de flăcări, amintindu-și momentul în care a sărit în ajutorul unei femei, când extensiile de păr i-au luat foc în timpul lansării de pe unul dintre albumele sale clasice și când la fel s-a întâmplat și cu o femeie. membru al unui grup pop rival la un club de noapte.

Fostul I’m A Celebrity…Get Me Out of Here! colega de tabără și-a împărtășit sfaturile în videoclipuri explicative utile despre Stare de nervozitaterecreând scenarii de urgență cu copiii ei.

Într-un mesaj către cei 430.000 de urmăritori ai săi luna trecută, Myleene a vorbit despre importanța de a fi pregătită pentru situații periculoase.

Ea a scris: „Tocmai am aflat că am ajutat o mamă să-și salveze viața bebelușului ieri, după ce am vizionat videoclipul nostru de sufocare.

„Cu toții ne simțim foarte mișcați și ușurați după ce am auzit această veste.

„Toate videoclipurile mele de securitate sunt pe TikTok, dar le voi posta și aici. Cartea mea conține toate aceste informații, DAR *DECLAIMER* Aceasta este o DEMONSTRAȚIE. NU încercați sau încercați acest lucru pe cineva care nu are nevoie de RCP reală.

„Fiți în siguranță, informați și împuterniciți.

„NB. Respirațiile care salvează vieți sunt cele mai relevante pentru copii când vine vorba de RCP, deoarece majoritatea accidentelor în care este necesar/utilizat au loc în jurul apei/piscinelor.

Myleene, care împărtășește și Apollo cu chipeșul Simon Motson, a vorbit în trecut despre importanța predării primului ajutor în școli și a făcut parte dintr-o campanie de conștientizare cu Ambulanța St John anul trecut.

Familie: Myleene, care împărtășește și Apollo cu chipeșul Simon Motson, a vorbit despre importanța predării primului ajutor în școli în trecut

Familie: Myleene, care împărtășește și Apollo cu chipeșul Simon Motson, a vorbit despre importanța predării primului ajutor în școli în trecut

.

Add Comment