Mi-am schimbat vechea consolă cu o Xbox Series S și nu regret nicio secundă

Am șters un grup de bandiți folosind un bărbat care purta doar un scutec în Yakuza: Like A Dragon. Câtva timp mai târziu, am rezolvat puzzle-uri ca o mică figură de băț care trecea prin semnalizare în The Pedestrian. Apoi am sărit într-o lume misterioasă plină de secrete de descoperit ca o vulpe adorabilă și aventuroasă în Tunic. Totul în decurs de o lună. Toate pe Xbox Series S, care m-au costat 50 de lire sterline.

Ai putea spune că Xbox Series S – mica consolă însoțitoare a Microsoft pentru colosul care este Xbox Series X – nu este în întregime responsabilă pentru această odisee a jocurilor la care am fost în ultimele 30 de zile. În schimb, este Game Pass. Și în timp ce, da, este adevărat că toate aceste jocuri sunt disponibile prin intermediul minunatului serviciu de abonament la jocuri de la Microsoft, Xbox Series S este cea care mi-a permis să le joc pe toate atât de ușor, eficient și la un cost atât de mic.

Vedeți, anterior aveam un Xbox One X. Sincer, nu era o consolă pe care o foloseam prea mult, dar stătea acolo sub televizor ca opțiune atunci când voiam să mă scufund într-un titlu Game Pass. Dar, începea să-și arate vârsta: durează o veșnicie pentru a porni, pentru totdeauna pentru a încărca jocuri și nu a stârnit bucurie.

Intrați în retailerul britanic Game, care, la scurt timp după lansarea Xbox Series S, a organizat o promoție de scurtă durată, care a însemnat că puteți obține noua consolă pentru doar 39,99 GBP. Stai, chiar?

Încheiați vechiul și faceți loc noului

Aproape imediat, am cântărit opțiunea de a continua să joc jocuri la 4K cu vechiul meu Xbox One X sau de a accepta scăderea ușoară a calității graficii în favoarea unei noi Xbox Series S. Pe lângă faptul că obținem o consolă mult mai mică, principalele beneficii au inclus un SSD care ar încărca jocurile mai repede și fantastica funcție Quick Resume. Este ceea ce vă permite să întrerupeți jocurile în fundal, astfel încât să puteți comuta între ele după bunul plac și să reveniți imediat în acțiune mai târziu. Practic, este o caracteristică uriașă de calitate a vieții și o economie imensă de timp pentru cineva ca mine care are un teanc de jocuri care rulează simultan.

După cum probabil ați ghicit din însăși ideea acestei piese, Xbox Series S a câștigat – și nu regret deloc decizia. Scăderea ușoară a fidelității grafice nu m-a afectat și nici hard disk-ul mic. În plus, acel trio de jocuri din partea de sus este doar un mic gust din toate jocurile ciudate, grozave și fascinante pe care le-am jucat de când am avut consola.

(Credit imagine: Microsoft)

Mai am aproximativ două duzini dintre cele mai bune jocuri Game Pass instalate chiar acum, așteaptă să le parcurg după ce am învins în sfârșit Elden Ring. Și știu că vin mai multe tot timpul, inclusiv o mulțime de titluri primare Microsoft, indie captivante pe care altfel n-ar putea încerca și o mulțime de lansări majore. Un număr bun dintre ele sunt, de asemenea, disponibile din prima zi a lansării.

Scoateți praful vechea consolă – merită ceva

Deci, la ce duce toate acestea? Ei bine, acea ofertă de schimb la Game a revenit. Și, deși prețul pe care l-ați putea plăti pentru o Xbox Series S, în funcție de consolă de care vă despărțiți, este puțin mai mare de data aceasta, este totuși un raport calitate-preț excelent. Chiar și acum puteți preda un Xbox One X și puteți obține seria S pentru doar 74,99 GBP. Renunțați la One S și încă mai costă doar 99,99 GBP – adică 150 GBP din prețul obișnuit.

Prețul de schimb Xbox Series S la Joc

(Credit imagine: Joc)

Asociați-l cu un abonament Game Pass, care va costa 1 lire sterline pentru prima lună și apoi 7,99 lire sterline ulterior, și aveți atât de mult divertisment de jocuri în continuă creștere pentru aproximativ prețul a două jocuri AAA noi.

Și deși acest lucru este concentrat pe Marea Britanie, ceva similar este disponibil și în alte țări. Luați GameStop în SUA, care vă va aduce înapoi între 150 USD și 220 USD pentru actualele console PS4 și Xbox One, astfel încât să puteți obține o reducere similară la Xbox Series S. Game Pass este, de asemenea, 1 USD pentru prima lună, apoi numai 9,99 USD după acea. Este adesea mult mai ieftin dacă iei una dintre ofertele obișnuite Game Pass pe care le vedem pe web.

Cred că valoarea este imbatabilă pentru oricine dorește să intre în jocurile de generație actuală, mai ales într-o perioadă în care suntem cu toții obligați să facem alegeri grele cu privire la câți bani trebuie să cheltuim pe serviciile de jocuri.

Este încă un lux, desigur, dar mult mai ușor de justificat în comparație cu minimul de 450 USD / 450 GBP pe care ar trebui să-l cheltuiești pentru a obține un Xbox Series X sau PlayStation 5. Și trebuie să fii destul de norocos să fii online în timpul următoarea reaprovizionare PS5, deoarece este încă dificil să găsești consola disponibilă pentru cumpărare.

Așadar, vă încurajez să dezgropați acea veche consolă pe care nu o mai jucați și să vă gândiți să faceți upgrade la o Xbox Series S. Este una dintre cele mai ușoare, mai diverse și mai accesibile moduri de a vă bucura de jocuri video chiar acum. Dacă mă scuzați, o să văd dacă abilitățile mele de pușcă de luptă încă se mențin în Halo Infinite, sau poate mă joc din nou prin trilogia Mass Effect, sau vreau să știu ce evaziune fiscală se comite Turnip Boy e totul despre?

Add Comment