Memoriile lui Tom Parker dezvăluie bullying îngrozitor care l-a determinat să caute alinare în muzică

Regretatul Tom Parker și-a amintit de momentele sfâșietoare din copilărie care l-au determinat să caute o viață în lumina reflectoarelor în viitoarea sa carte de memorii Hope: My Inspirational Life.

Starul Wanted, care a murit la 33 de ani, pe 30 martie, în urma unei lupte cu cancerul la creier, a scris că a suferit din cauza unor bătăuși cruzi care l-au luat de râs pentru aspectul său și i-au furat rucsacul zile întregi.

Starul pop Tom a recunoscut că „a învățat pe calea grea că cheia pentru un stil de viață mai împlinit a fost doar să fii tu însuți” înainte de a se pierde în muzică cu fratele său mai mare Lewis ca tutore, înainte de a audia fără succes pentru The X Factor. a ascensiunii sale la faimă.

Sincer: regretatul Tom Parker și-a amintit de momentele sfâșietoare din copilărie care l-au determinat să caute o viață în lumina reflectoarelor în viitoarea sa carte de memorii Hope: My Inspirational Life (foto 2013)

După cum a fost serializat de The Sun, Tom a spus că îi plăcea să cânte în copilărie, dar a scris: „În primul meu an am început să vreau să mă potrivesc cu mulțimea cool. Am început să ascund părți din mine și am încetat să cânt atât de mult.

„Am învățat pe calea grea că cheia unui stil de viață mai împlinit este pur și simplu să fii tu însuți.

„A trebuit să suport multe prostii pentru a fi acceptat de copiii populari. Nu a fost bullying fățiș, ci toxicitate generală.

Copilărie: Starul Wanted, care a murit la 33 de ani pe 30 martie în urma unei lupte cu cancerul la creier, a scris că a suferit din cauza bătăușilor cruzi de la școală

Copilărie: Starul Wanted, care a murit la 33 de ani pe 30 martie în urma unei lupte cu cancerul la creier, a scris că a suferit din cauza bătăușilor cruzi de la școală

El a continuat spunând că a fost tachinat din cauza înălțimii sale, adăugând că jacheta parka pe care o purta l-a făcut să fie poreclit după personajul Saj din filmul din 1999 East Is East.

„Literal, nu am fost numit Tom tot timpul petrecut la școală”, a adăugat el.

El a continuat: „Paiul care a rupt spatele cămilei a venit când rucsacul meu plin de muncă GCSE a fost furat în anul 11 ​​și mi-a luat o săptămână să-l recuperez.

Lupte: Starul pop Tom a recunoscut că

Lupte: starul pop Tom a recunoscut că „a învățat pe greu că cheia unui stil de viață mai împlinit a fost doar să fii tu însuți” înainte de a se pierde în muzică

„Când mi-am descoperit notele pe tot terenul de crichet noroios, nimic nu mai era lizibil”.

Tom a spus că nu și-a putut reține lacrimile când mama lui Noreen a aflat ce s-a întâmplat.

Pe măsură ce a îmbătrânit, fratele lui Tom, Lewis, care este cu cinci ani mai mare, l-a învățat pe fratele său să cânte primele acorduri de chitară.

Batjocuri: El a spus că a fost tachinat din cauza dimensiunii sale, adăugând că jacheta parka pe care o purta l-a făcut să fie poreclit după personajul Saj din filmul din 1999 East Is East

Batjocuri: El a spus că a fost tachinat din cauza dimensiunii sale, adăugând că jacheta parka pe care o purta l-a făcut să fie poreclit după personajul Saj din filmul din 1999 East Is East

Apoi a învățat Wonderwall de la Oasis, ceea ce i-a dus la pasiunea pentru muzică și artele spectacolului.

La vârsta de 16 ani, Tom a decis să facă o audiție pentru The X Factor și a călătorit cu trenul la Manchester pentru a se alătura hoardelor de speranțe în afara audițiilor deschise.

El a scris despre devastarea pe care a primit-o când i s-a dat cizma chiar la începutul competiției, admițând că era recunoscător că respingerea sa nu a fost niciodată surprinsă de camera de filmat.

Familie: Tom a spus că mama lui, Noreen, nu s-a putut convinge să creadă că a devenit cu adevărat o trupă pop până când a ținut în fața ei o copie a single-ului de debut al lui The Wanted All Time Low.

Familie: Tom a spus că mama lui, Noreen, nu s-a putut convinge să creadă că a devenit cu adevărat o trupă pop până când a ținut în fața ei o copie a single-ului de debut al lui The Wanted All Time Low.

Tom a încetat să cânte timp de șase luni, dar apoi a luat parte la un concurs de karaoke la pub-ul The Swan din Bolton.

El a plecat cu premiul de 1.000 de lire sterline după ce a interpretat Don’t Let The Sun Go Down On Me a lui Elton John, folosind banii pentru a începe să cultive canabis.

Cântărețul a fost cercetat de un membru al Take That II, un act tribut din Leeds, și l-au semnat pentru a interpreta Mark Owen.

Faima: Tom (centru) a devenit proeminentă cu The Wanted (LR Siva Kaneswaran, Nathan Sykes, Tom, Max George și Jay McGuiness fotografiați în septembrie 2021)

Faima: Tom (centru) a devenit proeminentă cu The Wanted (LR Siva Kaneswaran, Nathan Sykes, Tom, Max George și Jay McGuiness fotografiați în septembrie 2021)

El a spus că este recunoscător trupei pentru că i-a oferit experiența de a cânta în public ca parte a unei trupe.

Însă, în timp ce Tom aplica pentru alocația pentru căutarea unui loc de muncă, în vara lui 2008, a văzut o reclamă de la Jayne Collins Casting pentru o audiție deschisă pentru o trupă pop, un incident despre care insistă că a fost „destinat”.

Prietenul său Ali l-a condus la audiție într-un Citroën Saxo plin cu „benzină furată”, astfel încât să își poată încerca norocul cu alte 1.000 de oameni pentru a câștiga un loc în trupa de băieți pe care o formase Jayne, care formase The Saturdays.

Trist: Tom a murit pe 30 martie, lăsând în urmă soția sa Kelsey și copiii Aurelia, trei ani, și Bodhi, doi.

Trist: Tom a murit pe 30 martie, lăsând în urmă soția sa Kelsey și copiii Aurelia, trei ani, și Bodhi, doi.

După ce a călătorit la Londra cu un bilet de autobuz de 1 lire sterline pentru o audiție finală, Tom s-a calificat pentru ultimele 12 și, ulterior, a fost ales să se alăture trupei, trupa cercetând proprietăți în capitala Marii Britanii o lună mai târziu.

Tom a spus că mama lui nu și-a putut convinge să creadă că a devenit cu adevărat o trupă pop până când a ținut în fața ei o copie a single-ului de debut al lui The Wanted, All Time Low.

El a spus că „a plâns ca un bebeluș” când grupul a ajuns pe locul 1 în topuri cu single-ul de debut.

Tom a murit la vârsta de 33 de ani pe 30 martie, în urma unei lupte cu cancerul la creier, când medicii i-au dat doar 12 luni de trăit.

Cântărețul a fost diagnosticat cu glioblastom în stadiul 4 și a făcut public diagnosticul în octombrie 2020.

Își lasă în urmă soția Kelsey și copiii săi Aurelia, trei ani, și Bodhi, doi.

Hope: My Inspirational Life, de Tom Parker, va fi publicat pe 26 mai la Editura Blink.

CE ESTE UN GLIOBLASTOM?

Glioblastomul este considerată cea mai agresivă tumoare care se poate forma în creier.

Pacienții au șanse de 10% de a supraviețui la cinci ani de la diagnosticare, arată cifrele. Durata medie de viață este între 14 și 16 luni.

Trei din 100.000 de adulți vor dezvolta glioblastom, potrivit Asociației Americane a Chirurgilor Neurologici (AANS).

Se găsește cel mai frecvent la bărbații cu vârste cuprinse între 50 și 60 de ani și nu există nicio legătură între dezvoltarea glioblastomului și antecedentele cu alte tipuri de cancer.

DIN CE ESTE FACUTĂ TUMORA?

Tumora este formată dintr-o masă de celule în creștere rapidă din creier și, în majoritatea cazurilor, pacienții nu au antecedente familiale ale bolii.

Nu se va răspândi la alte organe, totuși, odată diagnosticat, este aproape imposibil de vizat, spun chirurgii.

Spre deosebire de alte tipuri de cancer cerebral, care sunt mai precis localizate, glioblastomul poate apărea în orice parte a creierului.

CE TRATAMENT ESTE DISPONIBIL?

Deoarece probabil că tumora s-a răspândit deja adânc în creier până în momentul în care este diagnosticată, țesutul canceros este incredibil de greu de îndepărtat.

Chirurgul va îndepărta tumora sau o parte a tumorii numai dacă nu provoacă leziuni țesutului cerebral din jur.

Dr. Babcar Cisse, neurochirurg la Centrul pentru creier și coloană vertebrală Weill Cornell, a declarat pentru Daily Mail Online în iulie 2017: „În momentul în care un glioblastom este diagnosticat, microfibrele se pot răspândi în restul creierului pe care un RMN nu l-ar detecta. .

„Deci, chiar dacă tumora principală este îndepărtată și pacientul primește radioterapie și chimioterapie, aceasta va reveni”.

CLASIFICAREA UNUI GLIOBLASTOM

Tumorile cerebrale sunt clasificate de la unu la patru, în funcție de cât de repede cresc și cât de agresive sunt.

Tumorile maligne primesc fie un grad înalt trei sau patru, în timp ce tumorile benigne primesc un grad inferior unu sau doi.

Glioblastomul este adesea numit astrocitom de gradul patru – o altă formă de tumoare cerebrală, conform AANS.

SIMPTOME

Pacienții se plâng de obicei de simptome precum vedere încețoșată, tulburări de memorie, amețeli și dureri de cap.

Simptomele sunt oarecum nespecifice, variază de la persoană la persoană și pot să nu persistă.

Prin urmare, boala este imposibil de diagnosticat doar pe baza simptomelor.

.

Add Comment