Doctor Who – Yasmin Finney de la Heartstopper se alătură de ziua ei

Medic care aruncat Infarct a prezentat-o ​​pe Yasmin Finney pentru cea de-a 60-a aniversare a emisiunii.

Actrița, care o interpretează pe Elle Argent în netflixiubitul serial de dragoste, a început acum filmările de scene pentru anul viitor Medic care festivități ca personajul lui Rose.

Și, da, având în vedere că Russell T Davies se întoarce ca Medic care producător pentru cea de-a 60-a aniversare a emisiunii, probabil că nu este o coincidență că Yasmin joacă un personaj numit Rose, deoarece a creat și personajul lui Billie Piper, Rose Tyler, în 2005.

Descoperă noul Trandafir

FunkyBBC

Iată ce are de spus Yasmin despre aderarea la franciză: „Dacă cineva i-ar fi spus lui Yasmin, în vârstă de 8 ani, că într-o zi va face parte din acest serial iconic, nu i-aș fi crezut timp de un milion de ani.

„Acest show are un loc în inimile atâtor oameni, așa că fiind văzut ca o actriță trans de legenda însuși Russell, nu doar mi-a făcut anul, ci mi-a făcut viața. Abia aștept să încep. călătorie și pentru ca voi toți să vedeți cum înflorește trandafirul.

Davies însuși a sugerat, de asemenea, că această trandafir ar fi la fel de esențială pentru soarta Doctorului ca și Rose Tyler în urmă cu 17 ani.

yasmine finney

Kate GreenGetty Images

„Viața continuă Medic care devine din ce în ce mai strălucitor și mai sălbatic, cum poate exista un alt Trandafir?” a lăsat să se înțeleagă scriitorul. „Veți afla în 2023, dar este o bucurie absolută să o primim pe Yasmin în Medic care Poziţie. Cu toții ne-am îndrăgostit de ea Infarctunul dintre acele spectacole care schimbă lumea – iar acum Yasmin poate schimba Whoniverse!”

Yasmin va sosi înăuntru Medic care alături de Ncuti Gatwa, care a fost ales recent să-i urmeze lui Jodie Whittaker ca doctor.

De parcă The Next Doctor și un nou însoțitor nu ar fi suficient de interesanți, BBC a împărtășit și vestea weekend-ul trecut că David Tennant și Catherine Tate se vor reuni în noi scene pentru The Tenth Doctor și Donna Noble.

Fanii își vor aminti că Doctorul i-a pus un blocaj mental în mintea Donna pentru a o împiedica să-și amintească călătoriile ei în TARDIS, așa că ce se va întâmpla când se va întâlni din nou față în față cu Doctorul?

David Tennant, Catherine Tate, Doctorul care a împlinit 60 de ani

ALISTAIR_HEAPBBC

Medic careUrmătoarele premiere speciale vor fi difuzate în toamna anului 2022 pe BBC One din Marea Britanie. În Statele Unite, emisiunea este difuzată pe BBC America, cu serialele 1-12 disponibile HBO Max.

Pentru mai multe informații despre Doctor Who: Fractură de timpcap Pe aici – biletele sunt disponibile și prin comercianții cu amănuntul, inclusiv LOVEteatru, London Theatre Direct, Febră și maestru de bilete.

Acest conținut este creat și întreținut de o terță parte și încărcat pe această pagină pentru a ajuta utilizatorii să-și furnizeze adresele de e-mail. Este posibil să găsiți mai multe informații despre acest conținut și conținut similar pe piano.io

Add Comment