Dezvoltatorii Saints Row discută reacția jocului și aduc fanii înapoi la serie

După previzualizarea repornirii Saints Row, m-am așezat și am vorbit mai mult cu dezvoltatorii Volition Kenzie Lindgren (Associate UX Designer) și Damien Allen (Lead Designer). Am acoperit o gamă largă de subiecte, inclusiv multe noi pentru această intrare, dar am început prin a discuta de ce pasionații Saints Row ar trebui să se întoarcă la serie, în ciuda distribuției și a decorului nou-nouț.

„Se simte în continuare ca în Saints Row – chiar dacă nu sunt aceleași personaje, chiar dacă nu este același decor, chiar dacă nu este exact la fel ca înainte – se simte ca în Saints Row”, a spus Lindgren.

„Simt că de fiecare dată când intru în joc, fie că este vorba doar de personalizare (pentru că personalizarea este o mare parte a ei), fie că e vorba de călătorii prin oraș, fie că e pentru a se potrivi aripile și pentru a face misiunile, mi se simte ca Sfinții. Row. Și cred că merită verificat cel puțin dacă ești un jucător mai în vârstă, dar și pentru un jucător nou să experimenteze acest sentiment pentru prima dată.”

Imaginea lui Ian despre premiera Saints Row.

Acesta este ceva ce a reiterat Allen. „Chiar cred că vibrația francizei Saints Row este vie și bine”, a adăugat el.

„Dacă ești veteran, dacă ai jucat unul sau toate cele patru jocuri anterioare, vei avea de ce să te bucuri, [be that] mecanica traversării, lucrurile noi pe care le-am adăugat sau o lume mai dinamică și unică decât orice am avut vreodată în trecut.”

Dar, deși tonul general al Saints Row poate fi același, Volition crede că această nouă repornire se află deasupra altor jocuri (și nu doar celor din seria Saints Row) în personalizarea sa, care pare a fi unul dintre cele mai complete exemple. de felul sau. Totul poate fi schimbat, de la ținute, mașini și arme până la cicatrici și semne de naștere de pe corpul personajului tău.

Saints Row: Fugând focuri de armă pe spatele unui hoverboard.

„Cu siguranță avem mult mai multă personalizare decât orice alt joc de pe piață în acest moment”, a spus Lindgren. „Dar, de asemenea, doar faptul că în joc, ți-am putea oferi aceleași instrumente și ți-am putea oferi aceleași modalități de a trece și de a te deplasa, și ai putea îndeplini aceleași misiuni și ai obține aceleași recompense. [as other Saints Row players, but] doi jucători nu vor avea neapărat aceeași experiență.

„Cu nivelul de personalizare și nivelul de opțiuni și instrumente pe care ți le oferim, doi jucători diferiți vor juca jocul în moduri complet diferite. Și cred că este ceva foarte cool la Saints Row în special.”

Dar chiar și cu gama uriașă de produse cosmetice incluse în jocul în sine, echipa Saints Row a decis să păstreze neutre pronumele protagonistului, șeful fiind încă denumit „ei”, „ei” sau „tu”. Acesta este ceva ce dezvoltatorii spun că este pur din motive tehnice, pentru a nu sugera că șeful nu este binar.

Saints Row: Motocicletă Jump to Freedom.

„Încercarea de a pune totul împreună cu opt voci diferite și de a avea mai multe opțiuni diferite acolo și, de asemenea, să se simtă natural… Doar asta ar fi o provocare care în acest moment nu este ceva pe care vrem să o rezolvăm”, a spus Allen.

„Asta nu înseamnă că s-ar putea să nu se întâmple în viitor, dar nu suntem siguri acum”, a adăugat Lindgren.

Asta ne-a adus la dezvăluirea inițială a Saints Row de anul trecut, care a primit un răspuns călduț și amânarea ulterioară a jocului.

„Cred că a existat întotdeauna o parte din mine și poate chiar și alți oameni în studio care au știut întotdeauna că va fi puțin dificil la început, pentru că [old] Sfinții nu se întorc… Cred că acesta a fost întotdeauna un lucru controversat”, a recunoscut Lindgren.

„Este puțin frustrant de văzut [initial reactions] când știi ce faci și nu ești pregătit să dezvălui totul. Și asta poate fi ceva prin care trebuie să treci mult.

Saints Row: o încăierare cu Panteros.

„Eu am fost cel care a ieșit și a spus: „Sfinții nu se întorc”, și asta poate fi foarte chinuitor. Dar asta nu înseamnă că este un lucru rău. Și sincer, tot timpul în care am fost aici… mereu am fost încrezători în această direcție. Întotdeauna am fost încrezător în asta și personal mi-a plăcut ceea ce am făcut. Deci da, poate fi frustrant, dar și eu sunt destul de încrezător. ”

“Tu esti din [have to] luați această abordare „Bine, știm ce avem și vă vom arăta ce avem”. Ai răbdare, te rog’”, a adăugat Allen. „Uneori trebuie doar să o iei cu pasul tău. Și nu a fost, din perspectiva mea, ca și cum ar fi trebuit să pivotăm sau să ne schimbăm sau altceva. [following the announcement’s reception]. Era „aceasta este calea pe care am fost în tot acest timp” și eram foarte încrezători în asta. Și când oamenii îl vor vedea în întregime, cred că sperăm că vor fi de acord cu noi.”

Și se dovedește că scopul Volition este ca Saints Row să fie experimentat de cât mai mulți oameni, datorită opțiunilor de accesibilitate ale jocului.

„Un lucru pe care am încercat cu adevărat să ne uităm cu accesibilitate a fost să ne asigurăm că cel puțin fiecare categorie de jucători are ceva de oferit pentru ei”, a dezvăluit Lindgren. „Deci, există o secțiune pentru accesibilitatea vizuală. Există o secțiune pentru accesibilitatea motorie. Există o secțiune pentru mișcarea camerei. [and] tot ceea ce.”

Saints Row: joc cooperativ în acțiune.

„Cred că există cel puțin ceva pentru toată lumea”, a spus ea, înainte de a promite o defalcare mai aprofundată a opțiunilor de accesibilitate ale jocului care urmează să apară mai târziu.

Deci, ce ne rezervă viitorul Saints Row? Odată lansat jocul, acesta poate fi jucat ca o experiență pe deplin cooperativă, dacă se dorește, cu capacități de joc intergeneraționale. Cu toate acestea, nu vă ține respirația pentru ca Saints Row să devină o întreprindere cooperativă multiplatformă. Când a fost întrebat dacă aceasta ar putea fi vreodată o posibilitate, Allen mi-a spus un „nu” foarte simplu.

Între timp, atât Allen, cât și Lindgren au fost foarte atenți să nu spună prea multe atunci când am întrebat despre o opțiune multiplayer Saints Row și, în schimb, au optat să se concentreze pe ceea ce ne putem aștepta de la lansarea inițială a jocului, care este modul co-op menționat mai sus. Cu toate acestea, aceasta a fost precedată de expresii precum „chiar acum”.

În cele din urmă, înainte de a se termina timpul petrecut cu dezvoltatorii Volition, i-am întrebat cum ar descrie Saints Row pe scurt. Ei bine, a fost ușor. Ei au promis că va fi o „fantezie unică și puternică” și o mulțime de „distracție” în care să se scufunde atunci când vor fi lansate.

Saints Row: Șeful se distrează bine.

Saints Row va fi lansat pe 23 august pe Xbox, PlayStation și PC.

Add Comment