Cel mai recent interviu al lui Amber Heard: Johnny Depp o acuză pe fosta lui soție că a „reinventat” aventura în timpul unei întâlniri cu NBC

Amber Heard spune că încă îl iubește pe Johnny Depp

Johnny Depp a acuzat-o pe Amber Heard și echipa ei de avocați că au „reinventat” bătălia juridică amară a cuplului în primul său interviu de când un juriu a decis împotriva ei.

O parte a interviului cu Savannah Guthrie de la NBC – care va fi difuzată în întregime pe Dateline vineri – a fost postată pe Peacock joi după-amiază, în care echipa lui Depp a răspuns la discursul lui Heard.

„Este regretabil că, în timp ce Johnny încearcă să-și continue viața, inculpatul și echipa ei încep să repete, să reimagineze și să conteste problemele care au fost deja decise de instanță și un verdict care a fost decis fără echivoc de către un juriu în favoarea lui Johnny”, a spus echipa sa.

A venit după ce un jurat anonim a venit să dezvăluie că mărturia „refrișată” a lui Heard a fost văzută ca „lacrimi de crocodil” de către juriu.

Mai departe a spus el salut america că juriul a constatat că mărturia ei emoțională „nu se adaugă” și că ea o credea „agresora” în relația condamnată a cuplului.

Extrase din interviul lui Heard au fost difuzate pe Astăzi La începutul acestei săptămâni, ea a spus că își va susține mărturia „până în ziua în care voi muri” și că a plătit prețul pentru „spune adevărul către putere”.

1655502300

Care este relația dintre Savannah Guthrie și Depp?

Decizia lui Heard de a acorda primul său interviu post-verdict cu Savannah Guthrie de la NBC este una interesantă – având în vedere legăturile soțului radiodifuzorului cu Depp.

Independenții Joe Sommerlad explică:

Megan Sheets17 iunie 2022 22:45

1655499600

Heard lansează o nouă declarație înainte de interviul cu Dateline

Un purtător de cuvânt al Heard a lansat o nouă declarație înainte de interviul său complet cu Savannah Guthrie pe Termen limita astă seară.

„Dacă domnul Depp sau echipa sa au o problemă cu asta, recomandăm ca Johnny însuși să stea o oră cu Savannah Gutherie și să răspundă la orice întrebări pe care le poate avea”, a spus purtătorul de cuvânt. Independentul.

Se crede că remarcile sunt un răspuns la o declarație a echipei lui Depp către NBC joi, care spunea: „Este regretabil că, în timp ce Johnny încearcă să-și continue viața, inculpatul și echipa sa s-au întors la repetarea, reimaginarea și chestiuni re-contencioase care au fost deja decise de instanță și un verdict care a fost returnat fără echivoc de un juriu în favoarea lui Johnny.

Megan Sheets17 iunie 2022 22:00

1655496900

Juratul de proces spune că mărturia „înfricoșătoare” a lui Heard este văzută ca „lacrimi de crocodil”

Un jurat din procesul pentru calomnie al lui Depp și Heard a rupt tăcerea lor săptămâna aceasta pentru a dezvălui că mărturia ei „înfricoșătoare” a fost văzută ca „lacrimi de crocodil” de comisie.

Rachel Sharp are cele mai recente:

Megan Sheets17 iunie 2022 21:15

1655494200

Johnny Depp împotriva celebrităților de cult improbabile ale lui Amber Heard

Fanii cuplului înstrăinat au documentat în mod exhaustiv fiecare mișcare și manierism al reclamantului și inculpatului în instanță, argumentele avocaților lor, intervențiile judecătorului și o multitudine de mărturii colorate pe TikTok, Instagram și Twitter, decupând ceea ce ar fi putut fi uscat. Proceduri judiciare. într-un sport pentru spectatori.

Toate acestea au stârnit sprâncene dezaprobatoare în unele părți, s-au exprimat îngrijorarea că adevărata problemă din centrul cazului, abuzul domestic, s-a pierdut în ceea ce a devenit o telenovelă virală.

Deși acele recenzii sunt mai mult decât valide, nu există nicio îndoială că procesul a oferit un spectacol extraordinar și o distribuție de neuitat de personaje secundare care s-au găsit celebrități de cult improbabile.

Megan Sheets17 iunie 2022, ora 20:30.

1655490600

Camille Vasquez din nou în apărarea lui Johnny Depp

Camille Vasquez, vedeta surpriză a echipei juridice care a argumentat cu succes dosarul de defăimare împotriva lui Amber Heard pentru Johnny Depp, îl va reprezenta din nou pe actor în instanță.

Alături de partenerul lui Brown Rudnick, Randall Smith, doamna Vasquez îl va apăra pe domnul Depp într-un proces pentru vătămare corporală introdus împotriva lui de Gregg „Rocky” Brooks, managerul filmului. oraș al minciunilor.

Megan Sheets17 iunie 2022 19:30

1655487900

Heard împărtășește neliniștea din cauza mărturiei despre presupusa agresiune sexuală în instanță

Extinderea presiunii mass-media intense în jurul procesului, Heard a vorbit cu doamna Guthrie despre dificultățile de a-și transmite acuzațiile de agresiune sexuală în instanța aglomerată.

„În această sală de judecată, depun mărturie despre agresiune sexuală și violență domestică lângă un juriu, în fața unei săli de judecată plină de oameni care și-au exprimat sprijinul vocal. [for Depp] și dispreț pentru mine”, a explicat ea.

Depp a negat întotdeauna acuzațiile de agresiune făcute împotriva lui.

Independenții Leonie Cooper relatează:

Megan Sheets17 iunie 2022 18:45

1655485200

A auzit discuții despre „baricadele” și „intrarea protejată” pe care o folosea pentru a intra în instanță

În altă parte în clipul interviului lansat joi, Heard a vorbit despre măsurile de protecție care au fost puse în aplicare pentru ea în timpul procesului.

„În fiecare zi treceam pe lângă blocuri mărginite de oameni care țineau pancarte care spuneau lucruri pe care nu le puteam repeta la televizor”, a explicat ea.

„A trebuit să pună baricade pentru a mă proteja, astfel încât să pot intra într-o intrare protejată a tribunalului. În fiecare zi, așa am intrat în instanță.

În plus, ea a comentat că avocații ei se luptau pentru a ține camerele TV în afara instanței.

Independenții Inga Parkel are mai multe:

Megan Sheets17 iunie 2022 18:00

1655482500

Heard spune că are un „legator” de note de abuz

Descriind dovezile blocate de un judecător la proces, Heard i-a spus doamnei Guthrie cum medicul ei a ținut notițe contemporane despre abuzul fizic pe care a suferit-o în timp ce era căsătorită cu Depp.

„Există o listă de ani de însemnări care datează din 2011, de la începutul relației mele, care au fost luate de medicul meu căruia i-am raportat abuzul”, a spus Heard.

Doamna Guthrie și echipa ei de raportare de la NBC au revizuit notele pentru a confirma ceea ce Heard i-a spus terapeutului ei din 2012.

Independenții Amanda Whiting relatează:

Megan Sheets17 iunie 2022 17:15

1655479800

Heard spune că „a reacționat” la violență, dar „nu a trebuit să o incite niciodată”

NBC a lansat o nouă parte din interviul doamnei Guthrie cu Heard on Peacock joi după-amiază, în care și-a repetat afirmația că nu a incitat niciodată la violență cu Depp.

„Nu a trebuit niciodată să instig, i-am răspuns”, a spus ea.

„Când trăiești cu violență și devine normal, așa cum am mărturisit, trebuie să te adaptezi, adopti strategii pentru a face față, și dacă asta însemna, așa cum am mărturisit, dacă acea diferență între nasul rupt sau obrazul dureros, eu ar.

Independenții Louis Chilton are mai multe:

Megan Sheets17 iunie 2022 16:30

1655477100

Repere ale interviului lui Heard de până acum

Interviul complet al lui Heard cu Savannah Guthrie va fi difuzat la 20:00 EST în această seară pe Dateline.

Telespectatorii se pot conecta la NBC News sau pot transmite în flux pe Peacock aici.

Mai jos sunt câteva momente importante din segmentele difuzate anterior:

Megan Sheets17 iunie 2022 15:45

Add Comment