Apple vă ajută să descărcați mai puține podcasturi

Mărturisire: Am oprit descărcările automate pe Apple Podcasturi pentru că sunt nesăbuit cu datele mele și am lăsat absolut descărcările de podcast să-mi mănânce telefonul de mai multe ori. Îmi place să am episoade înapoi de la Lucruri pe care le-ai ratat la ora de istorie pentru metrou la fel de mult ca următorul tip, dar trebuie și să pot să-mi salvez și să-mi trimit soțul Cred că ar trebui să pleci GIF-uri nelimitate (♫ sunt lucrurile mici pe care le facem împreună ♫). Oricum, noua actualizare a Apple, care permite utilizatorilor să limiteze descărcările la cinci episoade simultan, pare că a fost făcută pe măsură pentru mine.

De asemenea, reglat astăzi, Spotify experimentează cu NFT-uri, momentele importante din Podcast Upfronts și modul în care podcast-ul s-a ridicat peste omonim.

Apple facilitează distribuirea de podcasturi prin abonament și gestionarea stocării podcasturilor

Creatorii care fac parte din programul Apple Podcasters nu vor mai trebui să facă pasul suplimentar de a încărca podcasturi prin tabloul de bord Apple Podcast Connect – atâta timp cât folosesc o platformă de distribuție desemnată. Grupul inițial de parteneri de găzduire include Acast, Libsyn, Buzzsprout, Omny Studio, RSS.com, Blubrry și ART19. Podcasterii care creează podcasturi cu abonament pe una dintre aceste platforme vor putea publica emisiuni pentru Apple direct din tabloul de bord al gazdei, folosind o nouă funcție numită „Difuzare delegată”. Caracteristica ar trebui să se lanseze „în această toamnă”.

Printre platformele de găzduire care nu fac parte din acest grup inițial se află ancora Spotify, deși purtătorul de cuvânt al Apple Podcast, Zach Kahn, a spus că ar putea deveni gazdă partener dacă compania ar alege să facă acest lucru. Spotify nu a răspuns la o solicitare de comentarii privind dacă acesta ar fi cazul. Spotify are deja propriile gazde partenere desemnate care au optimizat publicarea emisiunilor prin abonament prin programul său Open Access, inclusiv Supercast, Glow.fm (care este deținut de Libsyn) și partenerul Apple Acast. (Notă: Vox Media este, de asemenea, partener al programului Open Access al Spotify).

Utilizatorii Apple Podcast vor avea la dispoziție și un nou instrument cu o nouă actualizare de software pentru iPhone, iPad și Mac care a fost deja lansată. Ascultătorii pot specifica acum câte episoade de podcast doresc să fie descărcate în aplicație pentru ascultare offline, cu opțiuni precum „ultimele cinci episoade” sau cele lansate în „ultimele 14 zile”. Episoadele mai vechi care nu au fost încărcate manual vor fi șterse automat. Noua configurație de descărcări ar trebui să facă o mare diferență pentru ascultătorii intensi de podcast (în special eu!!), care pot acumula rapid descărcări care consumă spațiul de stocare al dispozitivului.

Spotify testează galeriile NFT ale muzicienilor, chiar dacă piața criptografică se răcește

Jetoanele de celebritate non-fungibile, sau NFT, au cunoscut vremuri mai bune, dar Spotify implementează un test care le permite artiștilor precum Steve Aoki și The Wombats să-și arate propriile. Noua caracteristică, care este disponibilă pentru utilizatorii Android selectați din SUA, a fost raportată pentru prima dată de aliat al muzicii.

Actualizarea experimentală permite artiștilor participanți să-și afișeze galeriile NFT în mod vizibil pe paginile lor Spotify, chiar sub listele lor de melodii. Dar Spotify nu a spus dacă funcția va fi extinsă. „Derulăm în mod regulat o serie de teste cu scopul de a îmbunătăți experiența artistului și a fanilor”, a spus compania. aliat al muzicii. „Unele dintre aceste teste ajung să deschidă calea pentru o experiență mai largă, iar unele sunt doar pentru învățare importantă.”

Ar putea părea un moment ciudat pentru a promova NFT-urile, exact în momentul în care piața cripto se prăbușește și numărul tranzacțiilor NFT scade. Dar cu Aoki a vorbit Margine editorul Nilay Patel, în martie, a explicat cum NFT-urile pot fi un colac de salvare pentru muzicieni la cheremul plății-pe-streamuri scăzute ale streamingului. El a spus că afacerea NFT „oferă un flux de venituri și conversație într-un mod care nu s-a mai întâmplat până acum”.

Dacă nu ai Android și vrei să vezi ce este Aoki balenele NFT pare să vezi articolul colegului meu Emma Roth.

Repere Podcast Upfronts

Deși nu au existat apariții din partea lui Pete Davidson, Podcast Upfront al Biroului de Publicitate Interactivă a găzduit săptămâna trecută un număr de cei mai mari jucători ai podcasting-ului, care și-au prezentat cele mai bune programe și cele mai bune statistici agenților de publicitate. Pe măsură ce IAB a făcut proiecții înalte pentru o industrie a podcasturilor de 4 miliarde de dolari până în 2024, studiourile și editorii au explicat de ce meritau o bucată din acea plăcintă în creștere. Iată câteva puncte importante:

  • SiriusXM a realizat propriul studiu despre cine sunt noii ascultători de podcasting și ce își doresc. Ascultătorii recenti de podcast sunt mai tineri și mai diverși în ceea ce privește rasa și genul decât ascultătorii de lungă durată de podcast. De asemenea, ei acordă prioritate crimelor adevărate și talk-show-urilor celebrităților mai mult decât ascultătorilor tradiționali, care merg la știri și sport. Comedia este încă genul numărul unu pentru ambele.
  • Wondery, care este deținută de Amazon, a anunțat o serie de noi oferte de reprezentare și distribuție a reclamelor. Compania a încheiat deja acorduri de distribuție cu asemenea crima mea preferată și SmartLess, în care episoade noi apar cu o săptămână mai devreme exclusiv pe Amazon Music și Wondery Plus. Noile oferte îl duc pe Wondery la următorul nivel de emisiuni, inclusiv Bărbați în blazere, ceva nu era în regulă, patru emisiuni de la Ten Percent Happier Network și două podcasturi de la Shut Up and Give Me Murder Network. Toate au o fereastră exclusivă de o săptămână, cu excepția Bărbați în blazerecare nu va avea fereastra si Douăzeci la sută mai fericitcare va fi cu totul exclusivist.
  • Companiile au anunțat actualizări de programare, inclusiv debutul Sony Music Povești de culcare cu Adam McKay, în care scriitorul și regizorul improvizează povești liniștitoare; Ardezie, care mărește frecvența spectacolelor Și apoi: de stabilit, mama si tata se batși Muncă de la o dată pe săptămână la de două ori pe săptămână; și iHeartMedia, care va lansa o nouă verticală a emisiunilor LGBTQ+ în această vară, în modelul Black Effect Podcast Network și My Cultura.

Deși nu a fost nimic cu adevărat revoluționar, direcția de programare părea să corespundă miezului descoperirilor lui SXM. Publicul podcastului este mai tânăr și mai divers decât acum câțiva ani, iar accentul mai mare pus pe conținutul multicultural și de divertisment reflectă acest lucru. În plus, adevăratul tren al crimei nu încetinește prea curând. Nu e treaba mea, dar oamenii au vorbit.

Companiile își măresc dramatic cheltuielile publicitare pentru podcast

Cei mai mari cheltuitori au rămas în mare parte la fel, dar bugetele de publicitate pentru podcast cresc într-o clipă. Compania virtuală de servicii de sănătate mintală BetterHelp este din nou cel mai mare agent de publicitate pentru podcast și nici măcar nu este aproape. Potrivit raportului privind cheltuielile publicitare din trimestrul I al Magellan AI, BetterHelp a cheltuit peste 21 de milioane de dolari pe reclame podcast între ianuarie și martie a acestui an, mai mult decât dublu față de ce a cheltuit în aceeași perioadă a anului trecut.

Acest buget este de aproape trei ori mai mare decât a cheltuit HelloFresh în Q1 și nu este ca și cum HelloFresh se zgâriește. Cu 7,7 milioane de dolari în cheltuieli publicitare pentru podcast, compania de truse de masă direct către consumator aproape și-a dublat bugetul de la an la an. ExpressVPN și Progressive (pe locul patru și, respectiv, cinci) au crescut masiv cheltuielile publicitare față de anul trecut.

Descoperirile subliniază studiul IAB privind creșterea industriei podcasturilor. Deși o creștere a emisiunilor și a ascultătorilor joacă un rol, dorința companiilor de a cheltui mai mult va fi cheia pentru ca podcastingul să devină o industrie de 2 miliarde de dolari în acest an și o industrie de 4 miliarde de dolari până în 2024. Puteți descărca raportul de referință al lui Magellan pentru primul trimestru de aici.

iPod-ul este mort, dar podcast-ul este viu

Este un pic o reluare pentru Insiders, dar am de gând să-mi conectez fără rușine articolul din acest weekend la modul în care iPod-ul a jucat un rol trecător, dar crucial, în dezvoltarea podcastului. Și nu știți, două persoane pretind că au combinat în mod independent „iPod” și „broadcast” pentru a numi mediul pe care îl cunoaștem și îl iubim cu toții și care circulă în cerc astăzi. În plus, lupta nefastă a lui Leo Laporte pentru a-l redenumi „netcast” (ca în „difuzare pe internet”). Cele mai profunde simpatii ale mele pentru Leu, nu a fost nevoie.

Ne vedem săptămâna viitoare, dragi cititori! Pentru cei din interior, voi reveni joi cu cele mai recente bârfe ale podului.

Add Comment