Amir Khan confirmă că se va întoarce la I’m A Celebrity pentru seria 2022 All Star

Amir Khan a confirmat că se va întoarce în junglă pentru seria All Star din I’m A Celebrity…Get Me Out Of Here!

Fostul boxer în vârstă de 35 de ani, care a jucat în serialul de succes ITV în 2017 și și-a anunțat retragerea din box în mai, a spus că a fi în emisiune a fost „unul dintre cele mai bune lucruri” făcute vreodată.

Vorbind pentru The Sun, el a dezvăluit: „Mi s-a cerut să fac un spectacol foarte, foarte mare. Nu pot să-ți dau numele. Dar vă voi da un indiciu; Am fost deja acolo!

„Jungla este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am făcut vreodată!” Amir Khan, 35 de ani, a confirmat că va reveni luni la I’m A Celebrity pentru serialul 2022 All Star

El a continuat: „Mi-a plăcut. Este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am făcut vreodată. Intră în junglă, fii departe de toată lumea, fii concentrat, concentrează-te pe tine și pe ceea ce vrei să faci în viață.

„Echipa pe care am avut-o în jurul meu a fost uimitoare, toată lumea a fost minunată și a fost una dintre cele mai bune experiențe pe care le-am avut vreodată – în afară de a vedea păianjeni, șerpi și rahat.”

Amir s-a dovedit a fi favoritul telespectatorilor, în timp ce țipa de frică la vederea unor creaturi înfiorătoare și a mâncat în secret toate căpșunile în loc să le împartă cu colegii săi de tabără.

El a declarat:

El a spus: „Echipa pe care am avut-o în jurul meu a fost uimitoare, toată lumea a fost minunată și a fost una dintre cele mai bune experiențe pe care le-am avut vreodată – în afară de a vedea păianjeni, șerpi și prostii”

SUNT O CELEBĂ ALL STARS – CINE S-AR PUTEA FI LA CODĂ PENTRU O ÎNTOARCERE ÎN JUNGLA?

Danniella Westbrook

Fosta actriță EastEnders a rezistat doar nouă zile în junglă în 2003 – ar putea ea să bea o a doua mușcătură de cireș mai târziu în acest an?

Kerry Katon

Fosta vedetă Atomic Kitten a câștigat seria din 2004 – o întoarcere în junglă nu este imposibilă.

Janet Street Porter

Panelista Loose Women a petrecut 17 zile înainte de a se confrunta cu toporul în 2004. Personalitatea ei încăpățânată ar putea provoca fricțiuni în tabără.

David Dickinson

Starul Bargain Hunt a fost tratat cu un bobby orbitor în timpul perioadei sale de 12 zile în 2005. Ar putea prezentatorul bronzat permanent să se pregătească pentru o revenire?

Mylene Klass

Scenele ei de duș aburind din 2006 au făcut istorie în jungle. După 16 ani departe de serie, o întoarcere în tabără poate să nu fie exclusă.

Janice Dickinson

Modelul american înflăcărat a provocat fricțiuni între colegii săi de tabără în 2007. Personalitatea ei plină de bule ar putea fi exact ceea ce are nevoie noul serial.

Gemma Atkinson

Fosta vedetă de la Hollyoaks, nebună de fitness, a rezistat 18 zile în 2007 – ar putea să primească un al doilea impuls în junglă?

Katie Hopkins

Iubită de unii, urâtă de alții, Katie a fost o prezență previzibilă în emisiune în 2007. O întoarcere ar ridica cu siguranță câteva sprâncene.

Joe Swash

Populara personalitate TV a fost numită Regele junglei în 2008. Ar putea fi aceasta a doua șansă în 2022?

Kim Woodburn

Un alt personaj înflăcărat care a ciufulit o mulțime de pene tropicale în 2009. Nu excludeți o întoarcere în junglă pentru vedeta Cât de curată este casa ta.

Sam Fox

Fosta fată a terminat pe locul nouă în 2009. Ar putea să se descurce mai bine de data aceasta?

Britt Ekland

Stunner-ul anilor ’70 a fost un succes printre fani în 2010, obținând 15 zile în junglă. La 79 de ani, este exclusă încă o călătorie în necunoscut?

O versiune complet nouă de stele a I’m A Celebrity…Get Me Out of Here! urmează să fie filmat în Africa de Sud, pe lângă programul anual obișnuit al ITV.

Și cu 230 de celebrități care au apărut în 20 de serii, MailOnline prezice ce concurenți memorați și-ar putea încerca din nou norocul în spin-off.

Telespectatorii au fost încântați să o vadă pe Gillian McKeith țipând îngrozită în timp ce se confrunta cu proces după proces după proces, aducând abia alimente înapoi, ceea ce a dus la creșterea tensiunilor în lagăr în 2010.

Distracție suplimentară în junglă: o versiune complet nouă, de stele, I'm A Celebrity...Get Me Out of Here!  urmează să fie filmat în Africa de Sud, pe lângă programul anual obișnuit al ITV (Ant McPartlin și Declan Donnelly în poză)

Distracție suplimentară în junglă: o versiune complet nouă, de stele, I’m A Celebrity…Get Me Out of Here! urmează să fie filmat în Africa de Sud, pe lângă programul anual obișnuit al ITV (Ant McPartlin și Declan Donnelly în poză)

Dar era clar că vedetele au fost încântate când Gillian a fost forțată să se retragă din proces pentru „leșin”, Linford Christie luându-i locul și câștigând aproape un full.

De-a lungul anilor s-a certat dacă leșinul lui Gillian a fost real, Britt Ekland spunând: „Ar putea fi o actriță la fel de bună ca și mine”.

Scriitoarea s-a dovedit a fi una dintre vedetele emisiunii atunci când a fost expusă pentru contrabandă cu condimente în tabără folosind lenjerie specială.

Cea de-a treia ediție din I’m A Celebrity este considerată de mulți a fi cea care a dus-o de la popularul reality show la ITV juggernaut, deoarece a văzut nașterea uneia dintre cele mai emblematice căsătorii din lume, istoria celebrităților.

Ce s-a întâmplat?  I'm A Celebrity 2010 este amintit pentru un singur lucru și doar pentru un singur lucru: momentul în care Gillian McKeith a leșinat la televizor în direct

Ce s-a întâmplat? I’m A Celebrity 2010 este amintit pentru un singur lucru și doar pentru un singur lucru: momentul în care Gillian McKeith a leșinat la televizor în direct

Cine ar putea să-i uite pe cântărețul Peter Andre și pe modelul plin de farmec Katie Price (cunoscută atunci sub numele de Jordan) care se îndrăgostesc în fața ochilor telespectatorilor.

Deși provin din lumi polare opuse, s-au căsătorit la un an după ce au părăsit serialul, înainte de a divorța în 2009.

Cu toate acestea, fostul model glamour, în vârstă de 43 de ani, a fost considerat „inapt pentru show-ul de familie” pe fondul recentelor ei înfruntări cu legea, o sursă spunând pentru The Sun: „Este prea constrângătoare”.

Înflorire: Al treilea episod din I'm A Celebrity a văzut nașterea romantismului și căsătoria ulterioară a lui Peter Andre și Katie Price

Înflorire: Al treilea episod din I’m A Celebrity a văzut nașterea romantismului și căsătoria ulterioară a lui Peter Andre și Katie Price

Vine după ce Katie – care a apărut în emisiune în 2004 și 2009 – și-a exprimat anterior interesul de a participa, spunând „Da, lasă-mă să intru!” pe Instagram Stories după ce a aflat despre noua emisiune.

Publicația raportează că, deși nu există nicio îndoială că Katie va face „un televizor grozav”, recentele ei cauze și condamnări în justiție înseamnă că șefii sunt reticenți să o susțină, deoarece show-ul are un public mai tânăr.

O sursă a spus: „Nu există nicio îndoială că Katie face televiziuni mari și a fost una dintre vedetele I’m A Celeb de-a lungul anilor, dar este prea grea în serial pentru a o alege în emisiune. Versiunea All-Star”.

Nemulțumit: Cu toate acestea, fostul model glamour, în vârstă de 43 de ani, ar fi fost judecat

Nemulțumit: Cu toate acestea, fostul model glamour, în vârstă de 43 de ani, ar fi fost considerat „inapt pentru afacerile de familie de spectacol” pe fondul recentelor ei înfruntări cu legea

Ei au adăugat: „Având în vedere procesul său în desfășurare, precum și condamnările sale existente, nu se poate vedea că spectacolul îl susține invitându-l înapoi în junglă”.

Noua emisiune de sine stătătoare va avea loc alături de programul anual obișnuit al ITV – care urmează să revină în jungla australiană anul acesta, după doi ani petrecuți în Țara Galilor – și urmează să fie difuzată în vara viitoare.

Șefii canalului i-au angajat pe Ant McPartlin și Declan Donnelly, ambii în vârstă de 46 de ani, pentru a găzdui emisiunea, iar concurenții legendari din trecut se vor înfrunta, participând la probe în timp ce locuiesc în tabără.

Down Under: înainte de 2020, celebritățile au zburat în Australia pentru trei săptămâni de soare în tabăra junglă

Down Under: înainte de 2020, celebritățile au zburat în Australia pentru trei săptămâni de soare în tabăra junglă

O sursă a declarat pentru MailOnline: „Echipa din spatele I’m A Celebrity realizează un nou spin-off al show-ului de succes, cu cei mai iubiți și preferați colegi de tabără din anii trecuți.

„Colegii de tabără vor experimenta și vor trăi în mediul taberei, dar cu noi întorsături proaspete și interesante și vor avea o mână în propriul destin printr-o serie de voturi interne și provocări.

„Noua ediție urmează să fie difuzată în 2023, dar înainte de asta spectatorii se pot bucura de revenirea foarte așteptată a emisiunii în Australia, în noiembrie”.

Aspect nou: noua emisiune de sine stătătoare va avea loc alături de programul anual obișnuit al ITV - care urmează să revină în jungla australiană anul acesta, după doi ani petrecuți în Țara Galilor (Castelul Gwrych din Țara Galilor)

Aspect nou: noua emisiune de sine stătătoare va avea loc alături de programul anual obișnuit al ITV – care urmează să revină în jungla australiană anul acesta, după doi ani petrecuți în Țara Galilor (Castelul Gwrych din Țara Galilor)

.

Add Comment