Am așteptat ani de zile un Pixel Watch, nu un alt Galaxy Watch de ultimă generație

Există un motiv pentru care mărcile de tehnologie nu durează de obicei mai mult de 1-2 ani pentru un produs, plus faptul că așteptarea lungă i-ar speria pe acționari. Nu poți doar să proiectezi un ceas cool și să introduci cel mai nou cip la sfârșit; întregul design se învârte în jurul siliconului. Dacă luați prea mult timp, veți fi blocat cu hardware-ul de nouă generație și fie va trebui să vă copleșiți clienții, fie să renunțați complet la design și să începeți de la zero.

Pixel Watch este Duke Nukem Forever din lumea tehnologiei?

Ceasul Pixel este o excepție. Vicepreședintele senior Google pentru dispozitive și servicii, Rick Osterloh, a decis să-l anuleze în 2016, deoarece se temea că performanța sa slabă „ar doborî numele mărcii de hardware Google”. Evident, i-a dat o a doua șansă și, în mod ironic, el a fost cel care a dezvăluit-o pe scenă la Google I/O 2022 săptămâna trecută.

Dar, la fel ca celebrul Duke Nukem Forever – un joc video creat în urmă cu 15 ani și construit pe mai multe motoare de joc învechite – Pixel Watch pare un artefact dintr-o altă epocă. Și este corect să ne întrebăm dacă Google ar fi trebuit sau nu să facă ceea ce face cel mai bine… și să-l ucidă din nou.

(Credit imagine: Google)

O sursă a declarat pentru 9to5Google că Pixel Watch folosește SoC Exynos 9110, același cip găsit în Galaxy Watch original, Galaxy Watch Active 2 și Galaxy Watch 3. Samsung a anunțat inițial cipul în 2018, așa că acesta va avea peste patru ani. când Pixel Watch va fi livrat în această toamnă.

Add Comment