Actualizări ale sistemului Google Play mai: Partajare în apropiere, mai mult

Actualizările sistemului Google Play din luna mai pentru telefoanele Android adaugă partajarea mașinii Nearby Share, o reproiectare a aplicației Google Help, selectorul de fotografii pentru Android 13 și multe altele.

În fiecare lună, Google lansează cele mai recente actualizări ale ceea ce numește „Sistemul Google” pentru Android. Acestea includ tot ceea ce este legat de serviciile Google Play, Magazinul Play și „Actualizările sistemului Google Play”. Deoarece aceste trei aspecte fundamentale ale telefonului dvs. sunt împletite, Google le oferă note de corecție într-un singur loc convenabil, deseori actualizând și adăugând note noi în fiecare lună.

Cel mai simplu mod de a verifica dacă trebuie să actualizați Serviciile Google Play pe telefon este să urmați un link direct către lista din Magazinul Play a aplicației și să o actualizați de acolo, dacă este disponibil. Pentru a actualiza Play Store, atingeți avatarul în colț, apoi atingeți „Setări”. În secțiunea „Despre”, veți vedea o opțiune pentru „Actualizați Magazinul Play”. Între timp, actualizările sistemului Google Play pot fi găsite prin aplicația Setări sub Despre telefon > versiunea Android > Actualizare sistem Google Play.

Caracteristica principală a actualizărilor Google Play din mai 2022 este introducerea Car-Sharing în Nearby Sharing. Dacă nu ați avut ocazia să utilizați Partajarea în apropiere pe telefonul dvs. Android, acesta oferă o experiență similară cu AirDrop pe dispozitivele Apple și este, de asemenea, compatibil cu Chromebook-uri și PC-uri Windows. Cu Partajarea automată, va deveni mai ușor să trimiteți fișiere, link-uri și text de pe unul dintre propriile dispozitive pe altul, fără a fi nevoie să acceptați partajarea inbound pe dispozitivul care îl primește.

Între timp, o altă caracteristică remarcabilă este reproiectarea aplicației Google Help. De anul trecut, Google și-a reproiectat în mod constant diversele aplicații și applet-uri pentru a utiliza Material You, cel mai recent limbaj de design al lor, care a avut premiera pe Pixel 6. O reproiectare similară ar putea veni în Ajutor Google, asistență și baza de cunoștințe a companiei. centru.

Actualizarea din fiecare lună include și propria sa varietate de îmbunătățiri de securitate. În caz contrar, multe dintre notele de corecție sunt aceleași ca luna trecută, inclusiv mențiunile de îmbunătățiri ale Play Pass și Play Points.

Pentru a obține aceste funcții, îmbunătățiri și multe altele pe propriul dispozitiv, trebuie să aveți serviciile Google Play versiunea 22.15 și versiunea Play Store 30.3, ambele ar fi trebuit să înceapă să fie lansate începând cu 2 mai. Până acum, nu a fost anunțată o dată pentru actualizarea sistemului Google Play pentru Android în luna mai.


Actualizare 5/16: În cele două săptămâni de când notele de patch din această lună au intrat în direct, Google a adăugat câteva lucruri noi. Aceasta include îmbunătățiri ale capacității Android Automotive de a utiliza aplicații de streaming video și capacitatea părinților de a „seta un lansator persistent” pe un dispozitiv controlat de Family Link.

Cea mai notabilă îmbunătățire din această lună este că dispozitivele care rulează Android 11 și Android 12 vor primi selectorul de fotografii îmbunătățit pe care Google l-a creat pentru Android 13. Noul design este menit să vă permită unei aplicații să selecteze câteva fișiere, mai degrabă decât permisiunea completă. la toate „media” de pe dispozitiv. Când a fost lansat pentru Android 13, Google a anunțat că va ajunge pe dispozitive mai vechi printr-o viitoare actualizare a sistemului Play.


Actualizări ale sistemului Google Play pentru mai 2022

Remedieri critice

 • [Auto, Phone, Tablet, TV, Wear OS] Remedieri de erori pentru gestionarea contului și serviciile legate de managementul și diagnosticarea sistemului.

Managementul contului

 • [Phone, Tablet] Migrarea fluxului existent de configurare a dispozitivului pentru conturile de afaceri supravegheate la o experiență bazată pe web.
 • [Phone] Posibilitatea părinților de a seta un lansator persistent pe dispozitivele supravegheate cu Family Link folosind Controlul parental local.

Conexiunile dispozitivului

 • [Phone, Tablet] Partajarea în apropiere permite acum utilizatorilor să partajeze conținut mai ușor între dispozitivele lor conectate la același cont.
 • [Auto] Suport pentru instalarea și utilizarea aplicațiilor de streaming video în sistemele de infotainment din mașină prin Android Automotive.

Magazin Google Play

 • Îmbunătățiri ale funcționalității Play-as-you-download pentru a permite jucătorilor să înceapă să joace jocuri pe mobil în timp ce descărcarea aplicației continuă să reducă timpul de așteptare.
 • Funcții noi pentru a vă ajuta să descoperiți aplicațiile și jocurile pe care le iubiți.
 • Optimizări care permit descărcare și instalare mai rapidă și mai fiabilă.
 • Funcții noi ale programelor Play Pass și Play Points.
 • Îmbunătățiri de facturare Google Play.
 • Îmbunătățiri continue pentru Play Protect pentru a vă proteja dispozitivul.
 • Diverse optimizări ale performanței, remedieri de erori și îmbunătățiri de securitate, stabilitate și accesibilitate.

A sustine

 • [Auto, Phone, Tablet, TV, Wear OS] Ajutor Google îmbunătățiri de proiectare.

Managementul sistemului

 • Actualizări ale serviciilor de gestionare a sistemului care îmbunătățesc conectivitatea, stabilitatea și performanța dispozitivului.

Servicii pentru dezvoltatori

 • Noi funcții pentru dezvoltatori pentru Google și dezvoltatorii de aplicații terți pentru a sprijini anunțurile, serviciile de localizare, media, securitatea și confidențialitatea și serviciile de dezvoltare legate de utilități în aplicațiile lor.
 • Un nou serviciu pentru dezvoltatori și o nouă experiență de utilizare pentru a permite utilizatorilor să selecteze anumite fotografii sau videoclipuri pentru a le partaja cu o aplicație, în loc să acorde permisiunea tuturor fișierelor media de pe dispozitiv.

FTC: Folosim linkuri afiliate automate generatoare de venituri. După.


Consultați 9to5Google pe YouTube pentru mai multe informații:

Add Comment